פקטור 11

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• פקטור 11
    צורי
    21/01/2008

אני בן 48 וכל חיי הייתי בריא. בעקבות דימום ממושך לאחר עקירת שן עשו לי בדיקות ומצאו רמת פקטור 11 נמוכה. האם זה המופיליה? האם יש תרופות? כיצד להתנהג בחיי יום יום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקטור 11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא זו לא המופיליה

פרופ' גילי קנת
    22/01/2008

לא צפןיים דימומים ספונטניים ללא התערבות כירורגית, טיפולי שיניים חודרניים וכדומה. אנא פנה להמטולוג (אם אפשר- במרכז שלנו) לקבלת ייעוץ מפורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר פקטור 7-טיפול שיניים -ילד-דחוף

שוש
    15/02/2009

ד"ר גילי קנת שלום רב, בני בן 9 עם עבר רפואי של פרכוסי חום עד גיל 7 ( פינוי באמבולנס ברבות המקרים ושימוש בסטזוליד) כמו כן הינו עם G6PD וחוסר פקטור 7. רופאי שיניים רגילים לילדים מסרבים בכל תוקף לטפל בו. יש לו מספר טיפולים בשיניים לא מבוטל ולכן קבענו תור בשניידר ל- 22/2 בהרדמה מלאה. אני כל כך חוששת שאיני ישנה בלילות - לא בטוחה עם החלטתי . אני יודעת לאור פניותיי שרק בבית חולים הוא יכול לקבל טיפולי שיניים. האם אכן כדאי לבצע את הכל בבת אחת או שעדיף ללא הרדמה. אודה לתשובתך בהקדם . הרבה, תודה, שוש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו