מעונין באימלים של חברי העמותה

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• מעונין באימלים של חברי העמותה
    וולף שרף
    08/11/2011

אני שרף וולף בן 64 אח לסבל של חולי המופיליה אני בעצמי המופילי מסוג A ומוכן לסיעה לאחים לסבל במיוחד אלה שגרים בצפון הארץ הרי לא כולנו גרים במדינת תל אביב אז אנא פנו אלי לאימל [email protected]או לנייד 0523688262 תודה ולהיתראות חברים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד לסייען

איש
    12/11/2011

וולף היקר
    כל הכבוד ליוזמה
    היה כדאי שתכתוב הודעה זו בפורום של העמותה שעבר לאתר דוקטורס
    העמותה מתעלמת כמעט לחלוטין מהאיזורים שמחוץ למדינת תל אביב.
    אני מציע לכל הצפוניים והדרומיים לכתוב בפורומים של העמותה ובפייסבוק ולדרוש קיום הכנס השנתי כל פעם במקום אחר פעם בצפון פעם במרכז ופעם בדרום. מאז החלפת המנכ"ל חוסר ההתחשבות בפריפריה נהיה ממש חזירי. את הכנס העבירו למקום לא נוח למי שמגיע מהפריפריה. בעזריאלי לפחות היה נוח להגיע עם רכבת.
    חברי הועד כמעט כולם מהמרכז, והם אינם מעודדים חברים מהפריפריה, להיכנס.
    קייטנות שפעם היו בצפון ב-5 השנים האחרונות מתבצעות במרכז בלבד וכך גם כל פעילות שהיא, אם זה הרצאות פעילויות משפחתיות וכמובן כנסים ראה סופשבוע משפחות שיהיה בינואר.
    אפילו דיווח מהכנסים לטובת אלו שלא יכלו להגיע הפסיקו להעביר, באתר.
    במשך שנים שהכנס מתבצע רק במרכז תמיד רואים שם את אותם אנשים - 90% מהם מהמרכז. מה הפלא שהאנשים בפריפריה מנותקים מהעמותה. העמותה אינה עושה כל מאמץ להתקרב אליהם, ומי שצריך את עזרתם חייב להגיע אליהם. אולי צריך לחשוב על הקמת עמותה נפרדת לפריפריה עם אתר משלה ופייסבוק משלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו