תוספי תזונה להמופילי

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה להמופילי
    רמי
    29/08/2012

יש לי שאלות לגבי מס' תוספי תזונה והשפעתן על המופיליה.

האם יכולה להיות בעיה עם צריכת מנות גדולות של קפאין?
    מדובר בכדורים ובצריכה של 400 מ"ג ליום.

מה לגבי אומגה 3?

הדברים צריכים לסייע לי כספורטאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה להמופילי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה להמופילי - תגובה

פרופ' גילי קנת
    29/08/2012

ככלל- לא אמורה להיות בעיה הקשורה לקרישת הדם. בהיותך ספורטאי מקווה שאתה מקפיד על טיפול מןנע בפקטור. כמות הקפאין שציינת גבוהה מאד- אנא התייעץ עם תזונאי או רופא כללי לגבי תופעות לוואי אפשריות והמשך הצריכה של כמויות אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוקוזמין, עם MSM

איליה
    24/04/2016

לחולה הומופיליה עם שחיקת סחוס.האם יש המלצות נגד השימוש בתוספי תזונה המכילים את החומרים שנ"ל? בו שלי בן 30,הסובל ממפרק קרסול "הרוס" עקב הומופיליה, התחיל לעבוד החודש.מתלונן על כאבי פרקים עקב העבודה.אני מחפש דרכים להקל על הכאבים לפני שאשכנע אותו לעזוב.מצורף תצלום הרנטגן.

תודה מראש וחג חירות שמח!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלוקוזמין, עם MSM - תגובה

פרופ' גילי קנת
    04/05/2016

מציעה לאחיך להתייעץ עם האורטופדים שלנו לגבי פתרונות וכן לפנות לרחל הפיזסיותארפיסטית במרכז
    איון מניעה לשימוש בתרופה שציינת
    לידיעה: לא יינתן במסגרת האתר ייעוץ פרטני לגבי צילומים ובדיקות אלא תשובות כלליות בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו