זוגיות והמופיליה

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• זוגיות והמופיליה
    יהלי
    25/02/2013

הכרתי לפני שבוע מישהו שממש מצא חן בעיני והוא אומר שיש לו המופיליה. אני חוששת לצאת איתו, כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה. יש ממה לחשוש או שאפשר לנהל חיים רגילים עם המחלה?

אודה לתגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות והמופיליה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות והמופיליה - תגובה

פרופ' גילי קנת
    25/02/2013

החיים שלך אכן יהיו רגילים בהחלט וגם רוב חולי ההמופיליה הבוגרים מקבלים טיפול מונע בתרכיזי קרישה ומנהלים אורח חיים רגיל ופעיל- למעט מצבים בהם עלולים לסבול מדימום לפרקים שמגביל את תנועתם באופן זמני ודורש טיפול.
    במידה ואת מעוניינת בקשר עם הבחור- ההמופיליה אינה צריכה לעכב אותך, ובוודאי שלא בשלב ההיכרות. אין לי ספק שבשלב כה התחלתי מוגזם לדאוג לגבי ילדים משותפים וכו- באם את חוששת מציעה לך לנצל הפורום ולהזמין דרכו תגובות מהחולים, בני משפחה שלהם ובנות זוגם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רמי
    27/02/2013

זה כמו לומר שאת חוששת לצאת עם מישהו אסמתי, סוכרתי או מכור לעישון בכלל.
    איפה הבעיה כאן?

הרבה פעמים יותר קל להיות המופילי מאסמתי או סוכרתי, בפרט כאשר יש כללים ברורים לגנטיקה אצל המופילים (זכרים וכד'), שהרי לגבי המחלות השניות כלל לא היית שואלת בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמי תרגע

יהלי
    11/03/2013

הייתי שואלת על מה שמפריע לי, לצורך העניין - מישהו מכור לעישון לא הייתי יוצאת בחיים. אז אל תשפוט. זו לא המטרה פה. זכותי לשאול מה שאני רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו