מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זוגיות והמופיליהיהלי25/02/2013
הכרתי לפני שבוע מישהו שממש מצא חן בעיני והוא אומר שיש לו המופיליה. אני חוששת לצאת איתו, כמו להכניס ראש בריא למיטה חולה. יש ממה לחשוש או שאפשר לנהל חיים רגילים עם המחלה?
אודה לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זוגיות והמופיליה - תגובה
פרופ' גילי קנת25/02/2013החיים שלך אכן יהיו רגילים בהחלט וגם רוב חולי ההמופיליה הבוגרים מקבלים טיפול מונע בתרכיזי קרישה ומנהלים אורח חיים רגיל ופעיל- למעט מצבים בהם עלולים לסבול מדימום לפרקים שמגביל את תנועתם באופן זמני ודורש טיפול.
במידה ואת מעוניינת בקשר עם הבחור- ההמופיליה אינה צריכה לעכב אותך, ובוודאי שלא בשלב ההיכרות. אין לי ספק שבשלב כה התחלתי מוגזם לדאוג לגבי ילדים משותפים וכו- באם את חוששת מציעה לך לנצל הפורום ולהזמין דרכו תגובות מהחולים, בני משפחה שלהם ובנות זוגם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רמי27/02/2013זה כמו לומר שאת חוששת לצאת עם מישהו אסמתי, סוכרתי או מכור לעישון בכלל.
איפה הבעיה כאן?
הרבה פעמים יותר קל להיות המופילי מאסמתי או סוכרתי, בפרט כאשר יש כללים ברורים לגנטיקה אצל המופילים (זכרים וכד'), שהרי לגבי המחלות השניות כלל לא היית שואלת בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי תרגע
יהלי11/03/2013הייתי שואלת על מה שמפריע לי, לצורך העניין - מישהו מכור לעישון לא הייתי יוצאת בחיים. אז אל תשפוט. זו לא המטרה פה. זכותי לשאול מה שאני רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)