נשאית המופיליה A

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• נשאית המופיליה A
    מפוחדדת
    28/07/2013

שלום רב, בת 29 בריאה בד"כ, ההריון האחרון (השני במספרו) לפני חמישה חודשים, נוצר לי מספר ימים לאחר הלידה פקקת בווריד השחלתי עם ביצבוץ לעבר ה -ivc, (גילו זאת לאחר אולטראסאונד דופלר, וסיטי אנגיו ) טופלתי בקלקסן פעמיים ביום, שמו לי מטרייה ב -ivc ..הפקיק נמס לאחר כחודש וחצי, המטרייה לא הוצאה מגופי (היה בלתי אפשרי היא היתה דבוקה לדפנות) .ביצעתי בדיקות המטולוגיות כעבור שלושה וחצי חודשים מהלידה ונמצא שפקטור 8 אצלי נמוך 30.8% שאר הבדיקות תקינות (את הבדיקות ביצעתי בנוכחות קלקסן בגוף) ההמטולוג סבור שמדובר בנשאות מולדת להמופיליה A . שאלתי היא ...א- כיצד ייתכן שנוצר פקיק בסוף ההריון כאשר אני נשאית/חולה בהמופיליה A האם יש צורך לבדוק דברים אחרים? (האם חלילה יש לי גידול בגוף שגרם לכך או משהו אחר)? ב- האם יש צורך לדעתך להמשיך בטיפול מדללים (כי כרגע הפסקתי לגמריי ,ההמטולוג בכיוון להפסיק לגמריי או להשתמש רק באספירין -אני החלטתי להפסיק לאור גילי הצעיר) בנוכחות המטריה?? אשמח לחוות דעתך....תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשאית המופיליה A

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשאית המופיליה A - תגובה

פרופ' גילי קנת
    28/07/2013

עלייך לפנות לייעוץ עי המטולוג מומחה קרישה והמופיליה- אנא צרי קשר עם המרכז הארצי להמופיליה בשיבא לתיאום תור וביצוע בדיקות קרישה נוספות, כדי שאפשר יהיה לתת מענה הולם לשאלותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר

מפוחדדת
    28/07/2013

אני מטופלת על ידי ד"ר נמץ בבריזלי, מומחה להמטולוגיה...כיצד אני מגיעה לשיבא? ע" הפניה? אני בקופת חולים כללית..אילו עוד בדיקות לדעתך צריך לבצע שעוד לא ביצעתי..אשמח לדעת יותר פרטים... ההמטולוג העביר אותי לבית חולים תל השומר מסיבה אחת- והיא לבדוק בעתיד האם ואלד בנים האם יהיו חולים.... אשמח לקצת יותר מידע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה המהיר - תגובה

פרופ' גילי קנת
    28/07/2013

אנא הפניה מרופא וט 17 לבדיקת רופא- אפשרי גם אם את חברת כללית מאחר ואנו מרכז ארצי להמופיליה. שאלותייך ייענו בביקור ולאחריו- עם קבלת תשובות נוספות לבדיקות שיישלחו. אנא הביאי איתך כל חומר רלבנטי לפגישה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מפוחדדת
    28/07/2013

מצלצלת למספר הרשום תחת שמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו