שמחה לראות שיש פורום כזה!

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• שמחה לראות שיש פורום כזה!
    יעל
    24/04/2008

אני נשואה מזה שנה לבחור מקסים שחולה המופיליה סוג A. הוא בן 28 וחולה גם בצהבת C.
    קשה היה להכיר אדם חולה ולהנשא לו. עוד יותר היה קשה לספר על כך להורי שרצו את הטוב ביותר עבורי. אך לדעתי, וכעת גם לדעתם, זכיתי באדם נפלא והטוב ביותר עלי אדמות. אני מודה על כל יום שאנו ביחד.
    אני לא אומרת שאין קשיים ורגעי משבר. אני יודעת שבמידה ויהיו לי בנות הן עלולות להיות נשאיות. אני מבינה כל מה שכרוך ואין יום שלא חושבים על זה. הצהבת אפילו מפחידה יותר. בכל מקרה, אני שמחה שיש פורום המופיליה. חבל שלא ידעתי קודם לכן.

אני מודה לרופאות שתורמות מזמנן לקיום הפורום. כמו כן ברצוני לומר שד"ר קנת היא רופאה מצויינת. לא הכרתי אותך באופן אישי אך שמעתי עלייך רבות. אני יודעת שהיית חלק חשוב בבריאותו של בעלי בזמן שהיה צעיר יותר ואני מודה לך על כך.

ברצוני לדעת האם עמותת עלה מקיימת כנסים לגבי חולי המופיליה מבוגרים? האם יש משהו חדש בחקר המחלה אצל מבוגרים? האם יש משהו שאני יכולה ללמוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמחה לראות שיש פורום כזה!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילויות העמותה

עידית אביבי
    29/04/2008

שלום יעל
    העמותה מקיימת כנס שנתי לחבריה בדרך כלל בספטמבר /אוקטובר בכנס מתקימות הרצאות מקצועיות עידכונים על פעילות העמותה וכן בחירות למוסדות העמותה על פי החוק.
    מעבר לכך אנו מבצעים מספר פעילויות קבועות בשנה כגון סוף שבוע לפעוטות, הופעות לילדים בחנוכה, קייטנה בקיץ (לקצת יותר גדולים) וכן עוסקים בקידום עניניה של העמותה בכל תחום שניתן.
    נשמח לעמוד לרשותך ולסייע במידת האפשר
    עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אך לא קיבלתי תשובה

יעל
    30/04/2008

האם עמותת עלה מארגנת כנסים בנוגע לחולי המופיליה מבוגרים?
    האם יש חידושים בתחום ההמופיליה אצל מבוגרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס העמותה

עידית אביבי
    01/05/2008

יעל שלום,
    כנס לחברי העמותה הבוגרים מתקיים אחת לשנה בספטמבר/אוקטובר כאשר בכנס מתקיימות הרצאות מקצועיות על תחומים בהם אנו מעוניינים להעשיר את חברי העמותה (משתנה משנה לשנה) וכן ישנם עידכונים על פעילותה השנתית של העמותה, ופעילויות מתוכננות.
    בנוסף מתקיימות בכנס בחירות למוסדות העמותה.
    את האתר שלנו http://www.hemophilia.org.il אנו מעדכנים מעת לעת בחומרים מקצועיים עדכניים.
    עידית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה וכל הכבוד :)

יעל
    01/05/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו