חוסר בפקטור 11

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• חוסר בפקטור 11
    יעל
    07/03/2015

שלום :-) חדשה בתחום. עקב סיבוך שאחרי לידה ותוצאת PTT מוארכת (58) קיבלתי הפנייה לבדיקת פקטורים 13,11.
    פקטור 13 תקין
    פקטור 11 יצא 3.70 כשהטווח עפ"י המעבדה הוא 50-150.
    התור הבא להמטולוג הוא רק באפריל, עד אז יש הנחיות מיוחדות? אני הראשונה והיחידה מהמשפחה שלי משני הצדדים שגילו לה את החוסר, הבנתי שזו מחלת דמם קלה שאינה מסכנת חיים ואין בה סכנת דימומים ספונטניים אלא לאחר ניתוחים או טראומות (כמו שקרה לי בעקבות הסיבוך לאחר הלידה(
    האם כל חבלה כגון נפילה צריכה להדאיג אותי?
    תןדה רבה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר בפקטור 11

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בפקטור 11 - תגובה

פרופ' גילי קנת
    08/03/2015

אכן מדובר בהפרעת דמם קלה- המתיני בסבלנו לםפגישתך עם ההמטולוג כדי לקבל מידע נוסף
    רק באם טרם אפריל תזדקקי להתערבות ניתוחית או עקירת שיניים יש לידע הרופא המטפל ולהקדים הייעוץ ההמטולוגי
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה ברשותך

יעל
    08/03/2015

האם אני יכולה לתרום טרומבוציטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ועוד שאלה ברשותך - תגובה

פרופ' גילי קנת
    08/03/2015

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו