יש לי חוסר פאקטור 7

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• יש לי חוסר פאקטור 7
    בבקשה עזרה
    11/04/2015

יש לי בעיה של פקטור 7 שלצערי הצבא ממש לא מתחשב בה יש לי בעיה רפואית שכל פעם שאני נחתך נפצע למשל מצחצוח שיניים יורד לי דם ללא הפסקה, בנוסף לכך יש לי בעיה שכל בוקר אני צריך בדר"כ לקום שעה לפני כל המחלקה שלי מכיון שחייל הרפואה אינו מתחשב בה ואני מדמם כל בוקר ברציפות בין חצי שעה ל45 דק' פניתי לכל הגורמים הצבאים במרפאה לצערי נותרתי ללא מהנה, למה חייל שיש לו חוסר פקטור 7 לא מגיע לו פטור, ולמי שיש 20 פצעים מוגלתיים כן מגיע לו פטור לצערי אני לא מצליח להבין את הצבא הייתי רוצה לבקש ממכם כל עזרה שתוכל לעזור לי שכן הצבא וחייל הרפואה יכיר בבעיה שלי. תודה רבה מראש על כל עזרה שתהייה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי חוסר פאקטור 7

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי חוסר פאקטור 7 - תגובה

פרופ' גילי קנת
    13/04/2015

עליך לבקש הפנייה לוועדה רפואית- הפרופיל הרפואי שלך נקבע לפי חומרת החסר של פקטור הקרישה וגם לפי נכחות תסמינים שונים של דימום- מציעה שתפנה לייעוץ פרטני אצל המטולוג מומחה בקרישת הדם. לצערי לא ניתן לפתור את בעייתך בייעוץ בפורום- אנא פנה לבדיקה מקיפה עם כל המסמכים שבידיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי חוסר פאקטור 7 - תגובה

פרופ' גילי קנת
    26/06/2015

חסר פקטור 7 לרוב אינו גורם דימומים קשים מהסוג שאתה מתאר. ייתכן וקיימת הפרעת קרישה אחרת בנוסף וכדאי לברר הנושא. מציעה לפנות ליועץ קרישה מומחה במרפאות בית החולים ולהשלים בירור נטייה לדימומים כולל רמה עדכנית של פקטור 7 ובדיקות נוספות. רק לאחר קבלת וסיכום כל התשובות יהיה ניתן לייעץ לך (בפגישה עם רופא- לא בפורום בבקשה). בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו