Vwf ובדיקת מי שפיר

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• Vwf ובדיקת מי שפיר
    רוני
    03/08/2015

שלום,
    אני בשבוע 14 להריון ויש לי vwf type1 , עקב בדיקת סקר שליש ראשון לא כל כך תקינה אני צריכה לבצע דיקור מי שפיר, האם ישנן הכנות מיוחדות שאני צריכה לעשות לפני ביצוע הבדיקה וגם האם אני צריכה השגחה אחרי ביצוע הבדיקה לוודאות שאין דימומים, יש לציין שעברתי טיפולי הפריות ולפני כל שאיבה הייתי מטופלת בזריקת DDAVP והקסקפרון (מאחר והיו לי דיממומים תוך ביטניים לאחר כל שאיבה- כך גם גילו את ה vwf(, ואם כן האם יש גם עדיפות למקום ביצוע הבדיקה- בית חולים או אסותא
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Vwf ובדיקת מי שפיר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Vwf ובדיקת מי שפיר - תגובה

פרופ' גילי קנת
    03/08/2015

רוני היקרה
    לרוב בהריון בשל עליית ההורמונים יש עלייה של פעילות פקטור 8 ושל גורם וון וילברנד בדם ולפיכך הנטייה לדימומים אמורה להיות פחותה. איני מכירה את ערכי הבדיקות שלך בעבר וכיום ולפיכך מציעה לך להפנות את שאלותייך לייעוץ פרטני ולקבוע פגישה עם המטולוג מומחה לקרישת הדם כדי לקבל הנחיות מדוייקות יותר. לא יינתנו " מרשמים" לייעוץ פרטני במסגרת הפורום. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Vwf ובדיקת מי שפיר

רוני
    03/08/2015

שלום רב פרו׳פ קנת,

תודה רבה על התגובה בוודאי שאפנה גם ליעוץ המטולוגי, פשוט הייתי קצת לחוצה לחכות עד הפגישה עם ההמטולוג
    אני יודעת שערכי פקטור 8 עולים בהריון לא ידעתי אם כבר בשלב זה של ההריון הם עולים ופשוט חששתי אם ישנם יותר סיכונים בדיקור מי השפיר בגלל ה vwf

בכל אופן המון תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו