מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פקטור 8 פרופיל צבאירון05/01/2016
היי,
היום היה לי צו ראשון ובשאלון הרפואי הרופאה שלי ציינה שיש לי מחסור בפקטור 8,
חשוב לי לציין שאני לא לוקח שום תרופות או משהו בסגנון. הרופא שם שלח אותי להמטולוג שאני אעשה בדיקה חדשה ואביא לו סיכום.
אני רוצה להיות לוחם, יש סיכוי שלא יתנו לי להיות לוחם? שוב, אני לא לוקח שום תרופות, ואין לי דימומים פתאומיים.. אכן שהייתי קטן והייתי משחק באף ומכניס אצבעות לשם היה יורד לי דם היה יורד הרבה אבל אני ואמי נבהלנו וישר רצנו לרופא, שעשה את הבדיקה ואמר שיש חוסר בפקטור 8 אבל לא בגדר סיכון.
השאלה שלי אם אפשרי לגייס לקרבי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פקטור 8 פרופיל צבאי - תגובה
פרופ' גילי קנת05/01/2016רון היקר
התשובה תלויה ברמת ופעילות הפקטור בדם שלך וגם בתסמינים הקליניים שחווית בעבר- כל אלה עלולים להשפיע על סיכון לדימום בעתיד
עליך בהחלט לפנות להמטולוג לבירור ובדיקות נוספות כדי שתתקבל החלטה מתאימה למצבך בוועדה הרפואית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה פרופ'
רון05/01/2016יכול להיות שהאחוזים של הפקטור 8 משתנים עם השנים? יורדים או עולים?
או שהתוצאה שקיבלתי בגיל 10 היא לצמיתות?
חשוב לי לציין שגם לאחי האמצעי יש בעיה בפקטור 8 וגם הוא לא לוקח שום כדורים או משהו, ונתנו לו פרופיל 97, והוא לא הסתיר מהם את זה , ידוע להם על זה. אפשרי שיהיה מחסור בכמות מסויימת שהיא אינה מסוכנת ומאפשרת לגיוס קרבי?
שוב תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התגובה המהירה פרופ' - תגובה
פרופ' גילי קנת05/01/2016האחוזים יכולים להשתנות- בייחוד במקרים של חסר קל (לא במקרי חסר קרוב ל-0 פעילות של הפקטור בדם)
כפי שציינתי- הפרופיל תלוי לא רק באחוזי הפעילות אלא גם בהסטוריה הרפואית שלך
לכן ממליצה להיבדק שוב ולקבל חוות דעת מוסמכת של המטולוג מומחה בתחום קרישת הדם
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)