אמצעים שיש לנקוט אם יש חשד לעובר המופילי

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום
 
  • אמצעים שיש לנקוט אם יש חשד לעובר המופילי
    ז`אנה
    22/05/2017

    לבן הראשון של יש המופיליה A.

    כרגע אני בהריון עם השני.
    יש לי בן, וכפי שהבנתי מייעוצים גנטיים יש סיכוי של 50% שהעובר המופילי.

    מה עלי לקחת בחשבון בלידה ואחריה?
    אילו אמצעים מומלץ לנקוט, איך בכלל להתייחס לנושא.

    תודה!


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הריון וחשד לעובר המופילי

    פרופ' גילי קנת
    23/05/2017

    אכן הבנת נכון- קיים סיכון לעובר המופילי. עלייך להגיע לפגישה עם רופא במכון להמופיליה בשיבא כדי לקבל הסבר מפורט, תשובות לשאלותייך ומכתב מסודר עם הנחיות להמשך ההריון ותכנון הלידה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


