חוג כדורגל לילד בן 4

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום
 
  • חוג כדורגל לילד בן 4
    ז`אנה
    17/10/2017

    שלום!
    אני שוקלת לרשום את בני בן ה 4 לכדורגל. רמות פקטור 8 שלו הן 9%. מכיוון שיש סיכון לפציעות בסוג הספורט הזה הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי לעשות טיפול מונע כלשהו ומה עלי לקחת בחשבון בהחלטה כזאת.
    תודה!

    לקביעת תור
    סגירה
    חוג כדורגל לילד בן 4

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • כדורגל והמופיליה

    פרופ' גילי קנת
    17/10/2017

    המופיליה אינה בהכרח שוללת משחקי כדור- בייחוד המופיליה קלה, יש הרבה ילדים ומתבגרים המופילים ששיחקו ומשחקים כדורגל ללא כל בעיה. יש להתחשב במידת הספורטיביות של הילד ובחוזק שריריו- ילד חזק ושרירי כנראה לא ייפגע משמעותית מהכדור. ממליצה על חיזוק שרירים מבוקר (שחייה, ספורט ואימונים) כהכנה לחוג כדורגל.
    אנא לקחת בחשבון שאפשריים דימומים בייחוד לרגליים אחרי חבלות ובעיטות לכדור- כמובן שאפשר תמיד לנסות ולראות....

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


