הפסקות בשמוש מיקרופירין, לחינם, מהן ההשלכות?

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום
 
  • הפסקות בשמוש מיקרופירין, לחינם, מהן ההשלכות?
    יעקב
    19/09/2019


    שלום
    יש לי בעיות בכלי הדם, בעורק הצוואר צד אחד היצרות 25%,ובבצד השני החלה אי סדירות באיזור אינטימה,
    לפני4 שנים עברתי אירוע רפרוף עליות,
    ישנו MVP
    י.ל.ד יתר שומני דם
    קרסול ימין נפוח דרך קבע ,לא אובחן הגורם,
    בעבר הרחוק 1998 התגלה במקרה בדופלר, DVTישן דו צדדי מאחורי הברכיים
    הטיפול שאני לוקח הוא ליתר.ל.ד ליפידים
    קרדילוק, טמבקור אומפרדקס טריטייס ומיקרופירין
    עקב צורך לעקירות שורשים, נקבעו לי תורים,
    בחודש יולי היה תור ולקראתו הפסקתי את המיקרופירין לשבוע,לבסוף לא בוצעה עקירה כי הרופא לא בא
    בחודש אוגוסט שוב הפסקתי מיקרופירין והפעם בוצעה עקירה, והיה לי תור להיום,כשאני שוב שבוע בהפסקה של מיקרופירין, לא בוצעה עקירה כי הרופא עזב[כללית סמייל]נתנו לי תור לעוד שבועיים,
    אני שואל לגביי ההשלכות על ההיצרויות וכלי הדם,כשמפסיקים את האספירין שוב ושוב ושוב כשזה במצטבר יוצא אולי חודש הפסקה,מה מידה ההחמרה שזה יוצר שם במקום ההיצרות?
    ובמידת ההיצרות?בכמה זה מחמיר את מחלתי, מצבי, שהוא לא מי יודע מה,גם ככה.
    ומה יהיה אם אלך לעקירה ולא אפסיק את האספירין?אסתבך עם דימום?
    תודה עבור המענה




    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לא שדייך לפורום המופיליה

    פרופ' גילי קנת
    20/09/2019

    מציעה שתפנה לדיון עם מומחה לכלי דם בנושא ההיצרות וכן דיון עם המטולוג מומחה לבעיות קרישת הדם בנושא הטיפול התרופתי
    מדובר על שאלה פרטנית שאינה שייכת לנושא המופיליה ומחלות העוסקות בדימום. בהצלחה, בריאות שלמה ושנה טובה!

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


