מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חתך בידאושרת12/06/2008
שלום, עובד איתי חולה המופיליה ולפני כמה זמן הוא נחתך בידו כשחתך ירקות. הוא עצר את הדם וטען שמדובר בחתך קטן, האם הוא לקח סיכון מיותר? כי נראה לי שהוא לא רצה לעשות מזה עניין, איך יודעים מתי יש ללכת לבית חולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החולה יודע
פרופ' גילי קנת12/06/2008במערכת הקרישה פועלים גורמים רבים כגון טסיות הדם ופקטורי הקרישה השונים, בד"כ הבעייה אינה מיידית בפציעות קלות ושטחיות אלא סיכון לדמם מאוחר, בייחוד לאחר חבלות פנימיות רציניות וכן דמום למפרקים. החולים מודעים היטב למחלה ולצורך בטיפול במסגרת ביתית או ביה"ח- כשהוא טוען שהוא יודע, תאמיני לו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחתך ביד (מפי של חולה המופיליה)
פלי05/07/2008בעקרון דימומים שטחים שמבאים אחרים קצת דם לא מסוכנים לחולי המופיליה ברוב המקרים. הדימומים המסוכנים בעיקר (הם כי לא רק) הם דימומים פנימם אלה שמתחת לעור (והם גם אלה שלא רואים בדרך כלל ^^") ככה שברוב המקרים יש לסומך על ידע והרגשה של החולה. אני מדבר בתור חולה שחיי את חיו באופן רגיל נחתך נחבט ונפצע לאא חשש אבל אניני רופא... אבל לדעתי הרושם שנוצר לך שהחולה מעיט בחשיבות מצבו הוא לא נכון... לרוב קשה לי להסביר לאנשים שאני בסדר אחרי שאני נפצע כי בדרך כלל הם בחורים לאמין שאני הולך למות ואני מסתיר זה מהם... זה יוצר מצב לא נעים בדרך כלל... ודי קשה להסביר לאנשים שאני בסדר כאשר הם בחורים לאמין שאני לא ^^" לחולה בתור חולה יש בדרך כלל יותר ידע וניסיון כחולה לכן יש לבטוח בו (דעתי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)