ספורט מסוכן

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• ספורט מסוכן
    מריאנה
    25/06/2008

בתי חולת המופיליה ורוצה ללמוד לרכב על אופניים, אני פוחדת מזה בגלל הנפילות אבל היא מתעקשת, למישהו יש עיצה מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט מסוכן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין בעיה לעסוק בספורט

פרופ' גילי קנת
    30/06/2008

אפילו מומלץ ומקטין תדירות דימומים. האם את בטוחה שהאבחנה של הבת היא המופיליה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כחולה המופיליה...

פלי
    05/07/2008

אני בן 17 כרגע וכחולה המופיליה B אני חייב לומר שאני רוכב כבר 5 שנים על סוסים והפסקתי להכיר גם סגנות שונים של רכיבה על סוסים... לדעתי תסכמי עמי שנפילה מסוס קצת יותר קיטרתי מנפילה מאופנים ונפלתי מספר פעמים בשנים האחרונות ומעלום לא מצאתי את עצמי בסיבוכים כול שהם בעקבות בך... אני גם רוכב על אופנים לכול מקום ושרדתי גם לא מאט נפילות... המופיליה כיום לדעתי לא אומרה להגביל את החולה (בטח לא כאן בארץ) כמובן שכול מקרה לגופו אבל סה"כ נפיליה מאופנים ונפליה מהדרגות לקומה השנייה של בית ספר עלולים להיות מסוכנים (לא שאני אומר שהם מסוכנים) באותה מידה ובכול זאת חולי המופיליה הולכים לבית ספר... נופלים בדרך לקומה השנייה שכשאר הם רצים את הדרך לשם כמו כול אחד (ושורדים את זה ^__^) זו דעתי ^_^

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו