מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פירסינג בגבה12306/07/2008
היי ברצוני לדעת עם חולה המופילה B (פקטור 9) יוכל לעשות עגיל בגבה אם באותו יום הוא יקבל פקטור והוא בגיל 12 וחצי נא לענות בדחיפות!!!בגלל שכל חבריו עשו והוא מאוד מאוד רוצה לעשות והוא משגע אותיי לתת לו תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם את מרשה...והמשך הקסקפרון!
פרופ' גילי קנת08/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנטנה
12313/07/2008מצטערץ שאני מפריעה עוד פעם רק עוד שאלה קטנטנה לא יהיה בעיות ודימומים בלי צפווים תופעות לווי וכו' הכול יהיה בסדר בטוח לא יתנפח לו הגבה יותר מדי למה אני מפחדת עליו מאוד אנא תעני בדחיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מותר לאמא גם להגיד לא!
פרופ' גילי קנת14/07/2008מבחינת הפקטור: לא דואגת מסיבוכים אם יקבל פקטור לפני ואפילו מנה נוספת ליתר בטחון יום אחרי וימשיך הקסקפרון. מבחינת הדאגות שלך: מבינה בהחלט, אם זה המצב, למה את מרשה לו????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא לענות בדחיפות
12315/07/2008כי אני כבר לא יכולה יותר כל אחד מהחברים שלו עם פירסינג חדש ואני תמיד מנסה להסתיר את הפורום הזה כי הוא מאוד מתבייש בזה שהוא המופילי תגידי סתם שאלה האם הוא יוכל לעשות פירסינג או עגיל איך שוקראים לזה בלשון כי לפי דעתי בגבה זה לילדים רעים אני לא יודעת להסביר למין עבריינים קטנים אז רציתי לדעם אם בלשון אפשר או שיש בזה כבר קשר להמופילה או שזה יעבור רגיל עם הוא יקח פקטור לפני אחרי והקספסרון אנא עני בדחיפות כי הוא ממש משגע אותי כל חברין עם פירסינג עכשיו זה מין להיט חדש וגם אביו של הילד מעודד אותו יותר לעשות מכיוון שגם לו היה פירסינג שהיה צעיר יותר בקיצור רציתי לדעת עם בלשון או יוכל בלי בעיות כמו בגבה או בלשון זה יותר מסובך תודה אנא לענות בדחיפות..!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא לעשות פירסינג בלשון!!!
פרופ' גילי קנת15/07/2008אזור בעייתי הרבה יותר- נגרם דימום קשה יותר ובקיצור, אם לך קשה להגיד לא תמסרי בשמי שפשוט אסור!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה ודחופה מאוד!
12316/07/2008אוקיי אז אני יאשר לו פירסינג בגבה רק עוד שאלה קטנה מה התדירות של ההסקפסרון פעם ביום פעמיים ביום וכמה ימים לקחת תודה נא לענות בדחיפות
קסקפרון 3 עד 4 פעמים ביום- לא פחות!
פרופ' גילי קנת17/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרונה אחרונה ומאוד דחופהה!!
12321/07/2008כמה ימים לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לשאול יותר מדי שאלות?
אילן25/07/2008מסבירים לך שלא כדאי וזה עלול לגרום לדימומים קשים, אז למה להתעקש שוב ושוב? אם את רוצה לקחת אחריות למה שהפירסינג או עגיל בגבה או כל סיכה מסוג שהוא, רק בגלל שזאת האופנה ושהבן שלך לא יהיה "מקובל" אצל חבריו אם הוא לא יעשה כך, זה כבר סיפור אחר.
לפחות 3, לכל היותר שבוע- תלוי במצב
פרופ' גילי קנת27/07/2008ומעכשו- אנא תתנהלו לבד עם הנושא. הצלחתם לעייף אפילו אותי...שיהיה בהצלחה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)