מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אירוח ילד חולה המופיליהא.25/06/2007
קרובי משפחה של בעלי מחו"ל מגיעים לארץ בקרוב ויתארחו בביתנו מספר ימים. בנם בן ה-10 חולה המופיליה. תוכלי לתת לי עצות אם יש משהו שאני צריכה לעשות כדי שיהיה לו נוח בבית ולא יקרה לו חלילה משהו רע? יש מוקד או טלפונים שרצוי שיהיו לי?
מודה לכם מאוד על עזרתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוח
מוטי בנו25/06/2007שלום א. ילדים המופילים מסתדרים בדרך כלל מצויין בבתים רגילים. אם יש בבית חפצים מסוכנים הם מסוכנים לבריאים באותה מידה. עצתי היא לקבל אותו יפה ככל האדם,ויחד עם זאת לידע את שאר בני הבית לגבי מצבו . בברכה , מוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד בן 10
מיכל זיו26/06/2007א. שלום רב,
אני מבקשת להוסיף על התגובה המדויקת של מוטי, מספרי טלפון למקרה הצורך:
המרכז הארצי להמופיליה, ביה"ח ע"ש שיבא, תל השומר 03-5302120 / 03-5302950
וטלפון שמודיע מי הכונן, מעבר לשעות העבודה, 03-5302409.
תוכלי למצוא את פרטי הכוננים באתר של העמותה http://hemophilia.org.il/medicalcenters.asp#onduty
מעבר לזה, תהנו מהביקור, הכל בסדר.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)