מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אופנייםאינקוגניטו27/06/2007
בתי חולת המופיליה ורוצה ללמוד לרכב על אופניים, אני פוחדת מזה בגלל הנפילות אבל היא מתעקשת, למישהו יש עיצה מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופניים
מיכל זיו27/06/2007שלום אלמונית יקרה,
בארץ חיים כיום קרוב ל-500 חולי המופיליה ורק 4 מתוכם בנות.
האם את בטוחה בהגדרת המחלה ?
איפה אתם מטופלים?
מהי חומרת המחלה ?
חסרים פרטים ולכן אומר באופן כללי שכיום ההמלצה היא לאפשר לחולי המופיליה לעסוק בפעילות ספורטיבית אולם פרטים מלאים והנחיות תקבלי רק מאנשי צוות מקצועי.
אנא צרי קשר 04-6180980 או נייד 050-6680406 ואפנה אותך למתן תשובות מקצועיות.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופניים
אושרת..28/06/2007שלום לאמא הדואגת...
גם לי יש ילד המופילי והוא כן רוכב על אופניים . והכל בסדר.
כמובן שהרבה צריך להזהיר אותם. ובטח ובטח לחבוש קסדה, מגנים לברכיים ולמרפקים.
קטן עליך הרבה בריאות וזהירות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופנים
פליפה02/07/2007ממ כחולה המופליה אני רוכב על אופנים בלי חשש לנפילות... כולם נופלים מאופנים גם חולי המופליה זה שטיות. לא כול דבר מצריך פקטור ולא כול נפליה גורמת לדימום... מצד שנייה לא לתת לחולת המופליה לרכב על אופנים בגלל חשש לדימומים זה ניראה לי מטופש (סלחי לי).... היא יכולה ליפול גם מהמיטה בליליה ועקב אותה נפליה יכול להיגרם דימום... בעיקרן זה בדיוק כמו לחצות כביש זה שטיות ^__^"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)