הכנס השנתי של על''ה

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• הכנס השנתי של על''ה
    ניצנה
    12/09/2008

ניצנה ואני חזרנו נפעמים מהארגון המופתי ומהאוירה המצוינת בכנס שנערך היום. ברכות ותודות לעידית ולכל מי שעשה את הארוע החשוב הזה לכה מוצלח. מקווים שבשנה הבאה תהיה השתתפות נרחבת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנס השנתי של על''ה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנס שנתי

עידית אביבי
    14/09/2008

ניצנה ומוטי
    ראשית תודה, ברכות על בחירתך לוועד העמותה.
    צר לי כי כמות המשתתפים בכנס הייתה לא מספקת וחבל
    באמת מקווה שבשנה הבאה נזכה לכנס גדול יותר
    שנה טובה לכם ולכל באי הפורום
    עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכזבה מחברי העמותה

ורד קופל
    15/09/2008

אני מצטרפת לברכות של מוטי וניצנה לגבי אירגון הכנס ומודה לעידית על ההשקעה אבל הצטערתי מאוד לראות שכל כך מעט אנשים הגיעו לכנס. חברים - איפה אתם ??? העמותה היא שלנו ובשבילנו. מטרתה לעזור בתחומים שונים ומגוונים ולתמוך. הכנס השנתי מיועד לכל מי שקשור להמופיליה: חולים ובני משפחותיהם, הצוות הרפואי והמקצועי הנלווה. אנו נפגשים כמה פעמים בשנה, אם זה בכנס השנתי, ביום כיף, הילדים בקייטנות וההורים בקבוצות התמיכה . חשוב מאוד לכבד את אירועי העמותה בנוכחותכם להמשך קיומה ולרווחת החולים. תודה למשתתפים שהגיעו ולצוות הרפואי והנלווה שהיה עמנו בכנס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו