סופ''ש משפחות

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• סופ''ש משפחות
    ניצנה
    18/01/2009

כל המילים הטובות יש לי, על הסופ''ש המוצלח והנעים שזכינו להשתתף בו. תודות חמות לכל מי שנטל חלק , נתן ממרצו וזמנו ע''מ שיהיה מעניין ,מאורגן למופת , ומפנק מאד. למפגשים כאלה ערך רב בעיניי ואני מקווה שבשנה הבאה נראה את כולם. מוטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סופ''ש משפחות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סופ"ש משפחות

ורד קופל
    19/01/2009

תודה ענקית לכל האנשים הנפלאים שדאגו לסוף השבוע הנהדר שחווינו ב"נווה אילן". תודה לעידית המנצחת על העשיה ודואגת לכל, מכל היבט אפשרי. תודה לפרופ' אורי מרטינוביץ ולד"ר גילי קנת על ההסברים והעדכונים, הרוגע והאוירה המיוחדת העוזרת כל כך לכולנו ובעיקר למשפחות החדשות שהצטרפו אלינו. תודה לד"ר שדן שהיתה רופאה תורנית ולשמחתנו בילתה יחד עימנו ולא נזקקנו לעזרתה. תודה לדליה אשר על ההזרקות, לדלית שהצטרפה להדרכה ולרחל טיקטינסקי . תודה לד"ר גבי גולן ולגינה ולכל הצוות כולו המלווה אותנו בנאמנות רבה . המפגשים האלו חשובים מאוד לילדים ולהורים ובמיוחד לקשרים הנרקמים בין הקבוצות השונות והדינמיקה המיוחדת הנוצרת ביניהן ומתפתחת לאורך השנים. יישר כח גדול ותודה רבה. ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענקית

אדווה
    24/01/2009

ורד סיכמה את הכל, אין לי עוד מה להוסיף חוץ מתודה ענקית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוף שבוע משפחות

עידית אביבי
    19/01/2009

ראשית תודה ענקית לכל אלה שלקחו חלק בסיוע בהוצאת סוף השבוע אל הפועל: אורי, גילי, דליה, גינה, גבי, רחל,שדן ודלית.
    שנית אם יש תמורה לכל העבודה הזו, היא בדיוק ההנאה והסיפוק מכל ההורים והילדים.
    נהניתי מאוד מהמפגש עם המשפחות חלקן היו חדשות. נעם לי לראות כיצד משפחות ותיקות מאמצות אל חיקן משפחות חדשות.
    גם אני כמוכם סבורה שלמפגש זה תרומה שקצרות המילים מלתאר אותה.
    אני בהחלט מקווה שגם בשנה הבאה ימצאו לנו המשאבים להרים פרויקט זה.
    המשך שבוע נעים לכולם
    עידית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו