שאלה

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יפית
    25/01/2009

פניתי לרופאת נשים בעקבות בעיות במחזור החודשי הרופאה רצתה לתת לי מרשם לגללות אך קודם הפנתה אותי לעשות בדיקות דם....... כבר שנה שעברה הבדיקות יצאו לא תקינות היא מאוד הדאיגה אותי ולא הסכימה לתת לי גלולות אלא באישור של ההמוטולוג, ההמוטלוגש נתן לי עוד בדיקות שעוד לא עשיתי ואישר לי את השימוש בגלולות, מאז לא חזרתי אליו עם תוצאות הבדיקות. ולהלן התוצאות של הבדיקה האחרונה, שהרופאה שוב נתנה לי....... PT% 69 PT SECONDS 12.3 I.N.R 1.2 PTT 31.7 האם זה אומר שיש חשש לקרישי דם, או בדיוק ההפך? ואם זה ההפך למה זה מהווה בעיה עם אמצעי מניעה כידוע לי, אמצעי מניעה הורמונליים קטלניים לנשים עם קרישי דם, אך לא ידוע לי להפך....... אם אני צודקת ? אשמח לתשובה, אני מוטרדת מהנושא כבר זמן מה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפית פני להמטולוג

פרופ' גילי קנת
    26/01/2009

לא ניתן לפתור את טרדותייך בייעוץ שטחי ברשת- חיזרי בבקשה לביקורת מומחה, השלימי את הבדיקות והכל יוסבר לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו