תשלום רטרואקטיבי בעת קבלת קצבת נכות

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• תשלום רטרואקטיבי בעת קבלת קצבת נכות
    אורי
    26/01/2009

שלום רב, שמי אורי, בן 22 עם המופיליה סיביר (A). הגשתי בקשה לקצבת ביטוח לאומי. הייתי מעוניין לדעת כמה חודשים אחורה מקבלים את הסכום המגיע? באתר הביטוח הלאומי כתוב כי מקבלים רטרואקטיבית מתחילת תקופת הזכאות (גיל 18) אך מצד אחר שמעתי מרופא כי מקבלים 3 שנים אחורה. האם אוכל לקבל כאן תשובה אחידה מבעלי ניסיון? תודה ויום מקסים, אורי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח לאומי

עידית אביבי
    26/01/2009

מדוע לא תפנה לגינה העובדת הסוציאלית של המרכז הארצי להמופיליה והיא תיתן לך תשובה מוסמכת
    יום נעים
    עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפנה. תודה רבה.

אורי
    26/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגברת לא עונה- מישהו בפורום יודע?

אורי
    28/01/2009

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשאיר הודעה

אברימי
    31/01/2009

שלום אורי גב' גינה גולדשטיין עובדת בשיני ורביעי תוכל להשאיר לה הודעהן בתא קולי (530-2010) והיא חוזרת בד"כ בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאורי לגבי ביטוח לאומי

גינה
    16/02/2009

בינתיים הצלחתי "לתפוס" אותך לאחר שהטלפון הנייד שהשארת לא כל כך ענה.אני מבינה שהינך חולה המופיליה אולם איני מכירה אותך.כדי לתת תשובה מוסמכת ולברר בהמשך פרטים לפי הצורך כדי שאוכל לעזור אני חייבת להכיר את הפונה היות והזכאות בביטוח לאומי מותנית במספר פרטים לגבי חולה ההמופיליה שלא כל הציבור יודע וזו אינפורמציה ספציפית.אין ביכלתי ללא מכתב רפואי מתאים שמספר לי על מצב החולה או תיק רפואי לתת מידע אמין. נישמח להזמינך אלינו לכשתיתפנה. מאחלת לך הצלחה בהמשך ,גינה -עובדת סוציאלית של המרכז הארצי להמופיליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו