מחשב שקבלנו כתרומה מהעמותה

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• מחשב שקבלנו כתרומה מהעמותה
    אילן בוקסבוים
    10/08/2009

ערב טוב,
    לפני כשנתיים קבלנו מחשב שנתרם עבור ילדיי מהעמותה.
    מחשב זה שימש אותנו די טוב, אבל לפני כשבועיים המחשב שבק חיים. ביררתי אצל הגורם שסיפק את המחשב (חב' אומניטק) והם מסרו לי כי המחשב עדיין באחריות.
    יש לציין את השירות המהיר והיוצא מן הכלל של מח' תמיכה ושירות של חברה זו, שהחליפו לי את החלק הפגום היום בצהריים.
    אך דא עקא: ללוח האם שהוחלף במחשב, אין את התוכניות שאמורות לעלות יחד עם המחשב ובכלל זה תוכניות תחזוקה והגדרות שונות למיניהם וכן, את דיסק ההתקנה של ה-WINDOWS XP כאמור. יש לציין, כי קבלנו את המחשב ללא הדיסקים האמורים ובעדר דיסקים אלו, לא ניתן לעשות במחשב כל שימוש.
    אודה לכם באם תוכלו (מי שמטפל בכך), לשלוח אלי את הדיסקים על מנת שהילדים יוכלו להינות מהמחשב מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחשב בתרומה

עידית אביבי
    11/08/2009

אילן שלום
    אינני יודעת אם אוכל לסייע אבל צור איתי קשר לנייד (052-3887000) או למשרד (03-9031444) ואני אנסה להבין ולסייע
    יום טוב עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחשב מאומניטק

אלי
    12/08/2009

שלום רב משתמש יקר
    כמי שעמד בזמנו מאחורי עיסקה זו עם אומניטק רציתי לידע אותך שעליהם לספק מחשב עובד ומתוקן עם מערכת הפעלה
    המחשבים אינם מגיעים עם דיסקים להתקנה ואם ברצונך דיסק גיבוי ניתן ליצרם מתוך מערכת ההפעלה
    החלפת לוח אם אינה משנה דבר ואין צורך להתעסק בתצורות ואם כן יש לבקש זאת מאומניטק
    ברם אם החליפו דיסק מעבר למערכת הפעלה שעליהם לספק עליך להתקין הכל מחדש

בהצלחה

אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו