מפגש שנתי ארה"ב

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• מפגש שנתי ארה"ב
    עטרה
    09/09/2009

שלום לכולם,
    אני חיה בארה"ב רציתי לדעת אם משהו מהצוות או מהחברים בפורום מגיע לכנס השנתי בסאן-פרנסיסקו?
    כל טוב
    עטרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפגש שנתי ארה"ב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפגש שנתי ארה"ב

עידית אביבי
    12/09/2009

שלום עטרה
    חברי המרכז הארצי להמופיליה משתתפים מעת לעת בכנסים בכל העולם
    אשמח אם תפרטי מהו הכנס שאת מדברת עליו, מטעם מי הוא ומה תוכנו
    עידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנס בסאן-פרנסיסקו

עטרה
    13/09/2009

הכנס מטעם National Hemophilia Foundations מתקיים פעם בשעה - זה הכנס ה 61 , השנה בסאן- פרנסיסקו (אם איני טועה האחות מהמרכז היתה בשנה שעברה בקלורדו).
    הכנס עבור מטפלים ומטופלים. פעם אחרונה שהייתי בכנס היה לפני 3 שנים וזה היה אחד מהחויות החשובות ביותר שהיו לי כאמא לילד עם המופיליה - המחקרים האחרונים בתחום, שיטות טיפול, סוגי התרופות השונות.
    יש גם תצוגות נפלאות של חברות התרופות שממנות את הארוע (וכמובן מנסות לקדם את עצמן)
    לי זו היתה חויה ממשית זו היתה הפעם הראשונה (הבן שלי היה בן שנתיים אז) שפגשתי עוד משפחות עם המופיליה ויצרתי קשרים נהדרים.
    צוות מרוב המרכזים בארה"ב שולחים נציגים - רופאים, אחיות, עובדים סוציאלים מי שעוסקים בטיפול ומחקר של המחלה.
    אם מישהו אכן מגיע אשמח להפגש.
    כל טוב וברכת שנה טובה לכולם
    עטרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו