מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפה דחוף - אפידורל והמופיליהלונה15/10/2009
בעלי חולה המופיליה מסוג A.
אני בהריון ראשון, בשבוע 36 ונושאת בן זכר מקסים וחתיך.
בביה"ח מבקשים בדיקת דם לבדוק שרמת הטרומבוציטים תקינה. הבקשה נועדה לדעת האם ניתן לתת לי מנת אפידורל לבקשתי בזמן הצירים. הטרומבוציטים שלי תקינים לחלוטין וגם PT תקין לגמרי.
האם יש בכל זאת סיבה לדאוג לגבי אפידרול? בגלל התינוק אני שואלת. הרי סביר להניח שהתינוק לא נשא ולא חולה. האם יש מה לדאוג לגבי אפידורל והתינוק בכל הנוגע לקרישיות? האם יש משהו לבדוק או לברר לפני כן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין
לונה15/10/2009אני לא נשאית של המופיליה (עד כמה שידוע לי). אין לי סיפור משפחתי של המופיליה. רמות הקרישיות שלי תקינות לגמרי (PT, INR, PTT, טסיות).
היחיד במשפחתי שחולה המופיליה זה בעלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אין בעיה !
פרופ' גילי קנת03/11/2009סליחה על התשובה המאוחרת-רק כעת ראיתי ההודעה
מאחר ולך אין הפרעה בקרישת הדם הפרוצדורה אינה בעייתית כלל, אין קשר או סכנה לתינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור :-)
לונה06/11/2009וגם, טרם ילדתי... כך שתשובתך עדיין בזמן המתאים :-) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)