טיפה דחוף - אפידורל והמופיליה

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• טיפה דחוף - אפידורל והמופיליה
    לונה
    15/10/2009

בעלי חולה המופיליה מסוג A.
    אני בהריון ראשון, בשבוע 36 ונושאת בן זכר מקסים וחתיך.

בביה"ח מבקשים בדיקת דם לבדוק שרמת הטרומבוציטים תקינה. הבקשה נועדה לדעת האם ניתן לתת לי מנת אפידורל לבקשתי בזמן הצירים. הטרומבוציטים שלי תקינים לחלוטין וגם PT תקין לגמרי.

האם יש בכל זאת סיבה לדאוג לגבי אפידרול? בגלל התינוק אני שואלת. הרי סביר להניח שהתינוק לא נשא ולא חולה. האם יש מה לדאוג לגבי אפידורל והתינוק בכל הנוגע לקרישיות? האם יש משהו לבדוק או לברר לפני כן?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב לציין

לונה
    15/10/2009

אני לא נשאית של המופיליה (עד כמה שידוע לי). אין לי סיפור משפחתי של המופיליה. רמות הקרישיות שלי תקינות לגמרי (PT, INR, PTT, טסיות).

היחיד במשפחתי שחולה המופיליה זה בעלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה !

פרופ' גילי קנת
    03/11/2009

סליחה על התשובה המאוחרת-רק כעת ראיתי ההודעה
    מאחר ולך אין הפרעה בקרישת הדם הפרוצדורה אינה בעייתית כלל, אין קשר או סכנה לתינוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה דוקטור :-)

לונה
    06/11/2009

וגם, טרם ילדתי... כך שתשובתך עדיין בזמן המתאים :-) תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו