מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מידעאסתי27/01/2010
בכיתתה של ביתי לומד ילד חולה המופילה
אני רואה שביתי מאוד מוטרדת מהמצב
מהבחינה ההומנית
היא שואלת שאלות רבות ומקרקרת סביבו כדי לעזור לו אם וכאשר
אני מאמינה שזה מציק לו יותר מאשר מחמיא לו
הצעתי לה שנבקר בעמותה או בבית חולים כדי שהיא תבין יותר את הנושא
האם זה אפשרי וכיצד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מידע
פליפה29/01/2010שלום אסתי אפשר לשואל בת כמה ביתך?
בכל מי קרה אין משש דרך לעזור לחולה דממת (השם בעברית הרבה יותר קצר ונוח לכתיבה ^^") אנחנו לא זקוקים לתרומת דם ודברים כאלה.... (אני יודע שזה בין הדברים שעולים לאנשים שהם רוצים לעזור)
דממת זו מחלה חשוכה ממרפא אבל היא נשלטת וכמעת לא פוגעת בחיים הנורמטים של החולה (לחולה בעיקר מפריע בית הספר ולא מחלתו. כי בית הספר מפחד מנו מגביל אותו שלא לצורך אני כילד לא הורשתי לצאת לטיולים שלא עמדה שום סיבה רופאית שמנעה ממני זאת) תרופות לדממת הם יקרות אבל הם נמצאים בסל התרופות וחולים לא משלים על תרופות כחכה שאין כל צורך בתרומת ודברים כאלה ^^ (אלה עם החולה הוא קשה יום אבל זה לא קשור למחלתו)
בעניין העמותה יש את על"ה את יכולה לנסות לדבר איתם יש להם אתר נחמד
פלי ^^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע
עידית אביבי31/01/2010אסתי שלום
להערכתי מקור המידע הטוב ביותר עבור ביתך הוא דווקא חברה לכיתה, ילדים בעלי המופיליה מתמודדים לומדים ויודעים מגיל צעיר ביותר מהי המופיליה. שום מידע מקצועי אינו מהווה תחליף לשמיעה ממקור ראשון.
לעמותה ישנו אתר אינטרנט כפי שפליפה ציין שם יש כתבות והרבה אינפורמציה, אולי צריך לתת לביתך לקבל מענה על השאלות המציקות לה ולהסתפק בזה במקום להציפה באינפורמציה. לדעתי אין בביקור בבית החולים תרומה מהותית עבור סקרנותה.
עידית אביבי, מנכ"ל על"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)