מידע

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• מידע
    אסתי
    27/01/2010

בכיתתה של ביתי לומד ילד חולה המופילה
    אני רואה שביתי מאוד מוטרדת מהמצב
    מהבחינה ההומנית
    היא שואלת שאלות רבות ומקרקרת סביבו כדי לעזור לו אם וכאשר
    אני מאמינה שזה מציק לו יותר מאשר מחמיא לו
    הצעתי לה שנבקר בעמותה או בבית חולים כדי שהיא תבין יותר את הנושא
    האם זה אפשרי וכיצד?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת מידע

פליפה
    29/01/2010

שלום אסתי אפשר לשואל בת כמה ביתך?

בכל מי קרה אין משש דרך לעזור לחולה דממת (השם בעברית הרבה יותר קצר ונוח לכתיבה ^^") אנחנו לא זקוקים לתרומת דם ודברים כאלה.... (אני יודע שזה בין הדברים שעולים לאנשים שהם רוצים לעזור)

דממת זו מחלה חשוכה ממרפא אבל היא נשלטת וכמעת לא פוגעת בחיים הנורמטים של החולה (לחולה בעיקר מפריע בית הספר ולא מחלתו. כי בית הספר מפחד מנו מגביל אותו שלא לצורך אני כילד לא הורשתי לצאת לטיולים שלא עמדה שום סיבה רופאית שמנעה ממני זאת) תרופות לדממת הם יקרות אבל הם נמצאים בסל התרופות וחולים לא משלים על תרופות כחכה שאין כל צורך בתרומת ודברים כאלה ^^ (אלה עם החולה הוא קשה יום אבל זה לא קשור למחלתו)

בעניין העמותה יש את על"ה את יכולה לנסות לדבר איתם יש להם אתר נחמד

פלי ^^

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע

עידית אביבי
    31/01/2010

אסתי שלום
    להערכתי מקור המידע הטוב ביותר עבור ביתך הוא דווקא חברה לכיתה, ילדים בעלי המופיליה מתמודדים לומדים ויודעים מגיל צעיר ביותר מהי המופיליה. שום מידע מקצועי אינו מהווה תחליף לשמיעה ממקור ראשון.
    לעמותה ישנו אתר אינטרנט כפי שפליפה ציין שם יש כתבות והרבה אינפורמציה, אולי צריך לתת לביתך לקבל מענה על השאלות המציקות לה ולהסתפק בזה במקום להציפה באינפורמציה. לדעתי אין בביקור בבית החולים תרומה מהותית עבור סקרנותה.
    עידית אביבי, מנכ"ל על"ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו