פקטור 8

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• פקטור 8
    אלכס
    29/04/2010

שלום

תודה על התשובה,אני ביררתי לעומק את הנושא,עכשיו אני יודע מה זה המחלה הזאת ( לא עלינו)

הבעיה היא שהספק הבלעדי של התרופה הזאת -חברת "טבע" שלנו,התקשרתי לשם,אמרו לי שקודם כל אני לא יכול לרכוש את זה,שנית אין להם במלאי את התרופה לילדים ( 500)יש להם רק למבוגרים( 1000)- בגלל זה הם סובלים שם ורופאים שלהם הרימו ידיים,קודם כתבתי שזה תינוק 2.3 חודשים- תעיתי ,זה ילד בן 2.3 שנים.תודה בכל זאת

אלכס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקטור 8

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טבע לא ספק יחיד

פרופ' גילי קנת
    29/04/2010

יש הרבה חברות בעולם שמייצרות את הפקטור: חברת באייר, אוקטאפארמה, טלקריס, ניאופארם, ועוד (לכולן יש נציגים גם בארץ)- כדאי למשפחה להתעניין ישירות מול החברות האירופיות ולברר אולי יש מחקר על פקטור קרישה חדש שהילד יכול להצטרף אליו ברוסיה ( אז ייתכן ויוכל לקבל דרך המחקר פקטור בחינם). שוב, לדעתי הפתרון הוא פנייה למרכז המופיליה באחת הערים הגדולות שם כדי לתאם המשך טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקטור 8

אלכס
    29/04/2010

הם גרים בעיר הבירה של אוקראינה - קייב,הם מחפשים בכל מקום - פשות חסרה את התרופה...

אני פניתי ל-"טבע" היום בבוקר -הם אמרו לי שבודקים את הנושא עם נציג שלהם באוקראינה

אני יודע שיש עוד יצרנים גדולים של התרופה הזאת, אבל מה שנאמר לי- שטבע לקחו בלעדיות באוקראינה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פקטור 8

אלכס
    29/04/2010

הם גרים בעיר הבירה של אוקראינה - קייב,הם מחפשים בכל מקום - פשות חסרה את התרופה...

אני פניתי ל-"טבע" היום בבוקר -הם אמרו לי שבודקים את הנושא עם נציג שלהם באוקראינה

אני יודע שיש עוד יצרנים גדולים של התרופה הזאת, אבל מה שנאמר לי- שטבע לקחו בלעדיות באוקראינה.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו