פירסינגים

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• פירסינגים
    אבירם
    05/05/2010

שלום אני חולה המופיליה B פקטור 9 קשה ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות פירסינג בגבה\בשפה\בלשון ורציתי לדעת במה זה כרוך אם צריך אקסאפסרון או מה שלא יהיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירסינגים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירסונג לא בלשון ובשפה

פרופ' גילי קנת
    06/05/2010

אפשר לעשות פירסינג (אמא מרשה?) אבל תחת פקטור ולא רק הקסקפרון- פקטור לפני וגם יום אחרי והקסקפרון בשתייה 3-4 פעמים ביום כ10 ימים למנוע דימום מאוחר
    לציין שבגלל מגע עם רוק (מפרק קרישי דם) וריבוי כלי דם בשפתיים ובלשון- עדיף לא לעשות בכלל פירסינג במקומות אלה, גם אם לוקחים פקטור- אפשר להסתבך!
    לגבי אוזן, גבה וכו- אין בעיה כאשר נוקטים באמצעי זהירות מתאימים
    וחוצמזה- המלצה אישית- כדאי לחשוב היטב חםני אם באמת כדאי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פירסינגים

אבירם
    07/05/2010

אמא מרשה אין בעיה מהצד הזה ולמה לחשוב היטב בגלל ההמופיליה או בכללי כי הרבה חברים עשו ורציתי לעשות ובלשון לא כדאי בגלל ההמופיליה או בכללי אם אני יעשה פקטור באותו יום ולמוחורת עדיין לא כדאי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלשון לא!!!!!

פרופ' גילי קנת
    10/05/2010

גם עם פקטור- אפשריים סיבוכים מאוחרים, אז אם לא ברור אומר שוב: לא בלשון!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו