המופיליה וביטוח לאומי

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• המופיליה וביטוח לאומי
    שחר
    27/08/2010

שלום רב,

אני חולה המופיליה A אני מזריק פקטור 8 לפני כחצי שנה הגשתי בקשה לקצבת נכות נגשתי לוועדה רפואית מטעם ביטוח לאומי במשך כל חיי היה לי 75% לצמיתות והעלו לי עד ל 86% לצמיתות. לאחר הוועדה הורידו לי את האחוזי נכות ל 67% יציבה. בשנתיים האחרונות יש לי החמרה במצב הקרסוליים ונגשתי לוועדת ניידות שקבעה לי 40% לצמיתות. ההמופיליה נעשתה יותר גרועה ובמקום להעלות לי את האחוזי נכות הם מורידים לי. הביוקרטיה בביטוח לאומי ממש מתישה ואני איני יודע מה לעשות 30 שנה אני מקבל אחוזי נכות גבוהים ופתאום עכשיו הם מורידים יכול להיות שההמופיליה עברה? הבעיה החמירה.
    אשמח עם מישהו שהוא חולה המופיליה יוכל להגיד לי כמה אחוזי נכות הוא קיבל לשם השוואה ואיך אני יחזיר את האוחזי נכות שבאמת מגיעים ליולא לפי מה שביטוח לאומי קבע אחרי 30 שנה פתאום נזכרו.
    הבעיה שלי החמירה. כהיום אני עובד כ 4 שעות איני מסוגל לעבוד יותר אני סובל מכאבים וצריך להזריק את הפקטור אני מזריק פעם ביומיים.

אשמח לעזרה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המופיליה וביטוח לאומי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדאי להתייעץ עם גינה

פרופ' גילי קנת
    27/08/2010

לפני ועדות או ערעור כדאי להתייעץ עם גינה גולדשטיין וגם להצטייד במכתב מאורי מרטינוביץ ומפרופ היים- אנא התקשר למרכז כדי לתאם איתם, בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המופיליה וביטוח לאומי

שחר
    28/08/2010

גילי תודה רבה אני ביום ראשון אתקשר למרכז
    זה ממש מצחיק מה שהולך שם בביטוח הלאומי.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המופיליה ובטוח לאומי

מוסה
    13/10/2010

שחר .בניידות לא הצלחתי מעל 40% גם על קרסוליים . אני מתכון לנסות שוב .
    אבל בנכות אתה זכאי ל90-100%
    אם אתה עובד - תתחיל תהליך במס הכנסה לקבלת פטור . הם יזמנו אותך לוועדות בבטוח לאומי ובסופן (או אחרי ערעור כמו אצלי) תקבל פטור מס הכנסה מלא . + החזר רטרו 6 שנים.
    צרף כל מסמך שהוא . החל משיפוצים ברגל - אישפוזים - המופיליה - צהבות . הכל !
    דבר עם גינה עובדצ סוציאלית במחלקה בשיבא.

תהליך של חצי שנה ויותר. אבל שווה !

אני מניח שלפחות משולש נכה הוצאת עם ה 40% ניידות . גם משהו !! בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו