המופיליה ותורשה

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום

• המופיליה ותורשה
    חסוי
    21/12/2010

אני בהריון עם בת . אבי העוברית שלנו סובל מהמופילה המוגדרת "קשה"- עד כמה שידוע לי ספונטנית.
    אני מבינה שהיא תהיה נשאית של המופיליה - מה הן ההשלכות של עובדה זו ?
    כאשר ב"ה אגיע ללידה , האם פרט זה חשוב למיילדת , לרופא המיילד?
    האם הילדה תהיה גם המופילית? האם תתכן אפשרות אחרת ?
    אם וכאשר בשעה טובה היא תבנה משפחה , היא תצטרך תהליך שמכונה pgd ?
    עד כמה שידוע לי זה מאד מאד יקר.

ותודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המופיליה ותורשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המופיליה ותורשה - תגובה

פרופ' גילי קנת
    21/12/2010

מאחר ואבי הילדה תורם לה כרומוזום X אחד (השני מגיע ממך) ומאחר והגן של מחלת ההמופיליה "יושב" על כרומוזום זה- בתך אכן תהיה נשאית, מה שלא מעיד בהכרח על רמת הקרישה בדם שלה- להסבר נוסף אנא צרי קשר ישיר עם אחד המומחים במרכזנו.
    חשוב לציין כי לנשאות של ביתך אין קשר לתהליך הלידה שלך- בתנאי שאת בריאה לחלוטין לא קיימת לגבייך סכנת דימום מוגברת- שוב, להסבר נוסף על הלידה והשלכותיה אנא פני לשוחח עם רופא. כיום ניתן למנוע לידת בנים המופיליים אצל נשאיות ע"י ברירה של עוברים ועובריות בריאים-הדבר מבוצע ע"י אבחון טרום לידתי של סיסי שליה או PGD, אנו מקוים כי עד שביתך תתמודד עם הנושא יהיו פתרונות מספקים , נוחים ואולי זולים יותר...מאחלת לך לידה קלה וכל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב ועוד שאלה

חסוי
    22/12/2010

בקשר לנשאות של הפטיטיס סי. היום רופא אחד הפחיד אותי שמכיון , שיתכן שהזרע נגוע במחלה ,יש סיכוי שהיא תיוולד נשאית הפטיטיס סי. כבר לפני שנה וחצי שוחחתי עם רופא מהמרכז והוא ביטל את חששותיי. אני לא יודעת למי להאמין..

ותודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מקרב לב ועוד שאלה - תגובה

פרופ' גילי קנת
    22/12/2010

הסיכון זניח (אבל אין מאה אחוז ברפואה)- אנא התייעצי שוב עם רופא מומחה למחלות זחהומיות או לגסטרואנטרולוגיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו