בדיקת המופיליה לעובר

מנהל הפורום

פרופ` גילי קנת
פרופ' גילי קנת
לקביעת תור אצל פרופ' גילי קנת ללא פרסום בפורום
 
  • בדיקת המופיליה לעובר
    דנה
    14/02/2011

    שלום,
    האם בדיקת המופיליה לעובר היא מסוכנת?

    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת המופיליה לעובר

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בדיקת המופיליה לעובר - תלוי מתי

    פרופ' גילי קנת
    14/02/2011

    כאשר מבצעים בדיקת סיסי שליה הסיכון להפלה הינו פחות מאחוז אחד ובבדיקת מי שפיר (מאוחר יותר בהריון) אפילו פחות ממחצית האחוז, במידה ונדרש דיקור חבל טבור לאבחון מאוחר- הסיכון לעובר גבוה יותר. כדאי להתייעץ עם מומחי המופיליה ועם הגניקולוג המטפל לגבי השיטה האבחנתית המתאימה ביותר בכל מקרה לגופו

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


