מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בארץעטרה בוקר04/01/2008
שלום לכולם - אני כל כך שמחה לראות את הפורום הזה.
אני חיה בארה"ב עם בעלי ושלושת ילדי. לצעיר בניהם מיכאל בן 3 - יש המופיליה A. אין לנו היטוריה משפחתית ואנחנו עכשו בודקים אם אני אכן נשאית.
אחד מתנאי העבודה שלי כמורה בניו יורק הוא ביטוח רפואי מעולה שמכסה את ההוצאות הכרוחות בטיפול בהמופיליה. מיכאל מקבל פקטור 3 פעמים בשבוע והוא ילד פעיל ושמח.
בחודשים האחרונים אנחנו מתדיינים על אפשרות של חזרה לארץ, אבל אחד מהדברים שמונעים בעדי זה חוסר הידע שלי בכל הכרוך בטיפול בחולי המופיליה בארץ. אין לי מושג אם ניתן לקבל טיפול מונע רציף, האם זה מכוסה ע"י קופ"ח ?
האם מאפשרים להורים להזריק לילד באופן עצמאי (כמו שאני עושה פה) או האם נדרש להגיע כל פעם למרכז לטיפול???
אשמח לקבל עוד אינפורמציה בנידון.
רב תודות
עטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בהמופיליה בארץ
פרופ' גילי קנת06/01/2008המופיליה נחשבת בארץ כאחת המחלות הקשות עפ"י חוק. החולים זכאים לטיפול בתרכיזי קרישה דרך הקופות, גם טיפול מונע, ילדים מקבלים פקטורים רקומבוננטיים ואת ההורים בהחלט מעודדים להזריק. בגילאי בי"ס סודי הילדים עוברים בקיץ קייטנות עם הצוות הרפואי כדי ללמוד הזרקה עצמית. לפרטים נוספים על זכויות החולים נא צרי קשר ישיר עם עידית אביבי (מנכ"ל העמותה), נציגי הועד וכן העו"סד שלנו- גברת גינה גולדשטיין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)