ציפוי נצנצים נוצצים בסיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפוי נצנצים נוצצים בסיר
    שואל
    10/01/2017

שלום שושי,
    קיבלתי סט שלושה סירים ושתי מחבתות בצבע צהוב, וראיתי שהציפוי הפנימי ממש נוצץ בכל מיני נצנצים צבעוניים, אפילו ראיתי שהנצנצים האלה של הציפוי הפנימי של הסיר יוצאים גם החוצה, האם את יודעת או מישהיא אחרת איך קוראים לציפוי המנצנץ הזה, אתן גם את הדגם של הסט סירים הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפוי נצנצים נוצצים בסיר

הוספת תגובה

• סירים

שושי שטיינוביץ
    10/01/2017

אין לי מושג. אם הציפוי מתפרק בצורה כלשהיא, אסור להשתמש בסירים ויש להחזירם. אם הציפוי לא מתפרק, אז זה עניין של איכות של סיר ואין לי כל דרך לשפוט אותה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירים מנצנצים

שושי שטיינוביץ
    03/11/2017

אין לי מושג יקירתי. איך אפשר לדעת? הדבר היחיד שיכול להרגיע שבדרך כלל כלים כאלה מיוצרים על פי תקנים מוסכמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סירים מנצנצים

שושי שטיינוביץ
    08/11/2017

כמו שכתבתי בתגובה הקודמת לנושא זה. אין לי שום דרך להעריך או לדעת מוצר או מכשיר בלי לדעת עליו את כל הפרטים, כולל ממה הוא עשוי ועל פי איזה תקנים. בהעדר מידע זה, אין לי אפשרות להעריך. איתך הסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו