מידע רפואי
פורומים
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- מחלות ריאה אסטמה
- המופיליה
- סרטן השד
- סיעוד
- סקס ונוער
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- ברית מילה
- בנות, העצמה נשית
- עגלות תינוקות, מוצרי תינוקות
- סרטן ורפואה משלימה
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- יוגה, מדיטציה
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
מנהל הפורום

- טיפול בחיידק פלורי- מיץ כרובתמר נשיא06/03/2021
אני רוצה להכין מיץ מכרוב עבור חיידק שיש לי בקיבה מאזה כרוב להכין כאוב סגול או כרוב לבן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - אינטרא קלאב משלים תזונתי טבעייגאל02/03/2021
מה דעתכם על מוצר זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מינון של מי טוניק להקלה בהתכווצויות שריריםחלי05/10/2020
שלום, הרופא המליץ לי לשתות מי טוניק לפני השינה כדי להקל על התכווצויות שרירים. רציתי לשאול מה המינון המומלץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כדורי ויטמין b12הוד19/05/2020
הי. היה לי חוסר בויטמין b12 וטופלתי בכדורי מציצה.אך הכדורים מנפחים אותי פיזית. הפסקתי וההתרחבות ירדה אך חזרתי לקחת כי התחילו סחרחורות. לוקחת 3 כדור בשבוע ואוכלת כל יום דגים או בשר.יש לך מושג מה זה, ההתנפחות וכמה זמן צריך לאכול בשר וכו' כדי שיעלה בדם?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם מותר לאכול ג'ינג'ר כבוש?ליאת20/01/2020
אשמח לדעת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עלי זית וגרגירי סלרי לאיזון לחץ דםלורה19/01/2020
לאיזון לחץ דם לוקחת עלי זית. התחלתי לקחת גם זירעי סלרי 500מיליגרם.כמה פעמים ביום כדאי לקחת את הזירעי סלרי? והאם זה מזיק שזירעי סלרי משתנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - זרעי ציה והעלאת רמת אסטרוגן בגוףפנינה19/01/2020
שלום
מבקשת לדעת , האם צריכת זרעי ציה מעלים את רמת האסטורגן בגוף ?
האם צריכה של זרעי ציה מגדליה את הסיכון לסרטן השד +סרטן הרחם
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תזונה עתירת סידן ולחם מומלץ לאכילהשולה04/01/2020
קראתי כי בארוחות עתירות סידן לא מומלץ לאכול דגנים מלאים או עתירי סיבים המפריעים לספיגת הסידן. איזה לחם מומלץ לאכילה שאינו מפריעה לספיגת הסידן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיגת סידן
ריקי ברוך06/01/2020אם את מתלבטת באשר לספיגת סידן בארוחות, אני ממליצה לך לפתוח כל בקר את היום עם הסידן האמורפי-דינסיטי. טוב יותר על קיבה ריקה, ספיגה מיטבית ותוצאות שאצלי כבר מדברות ביד עצמן. בכל שקשור לכלכלה תהיי מוטרדת פחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, אבל עדיין איזה לחם מומלץ?
שולה06/01/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי פשתן טחונים או לא טחוניםאלי27/10/2019
האם זרעי פשתן רצוי לאכול טחונים או לא טחונים?
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מתלבטת בין כמה בדיקות מעבדה פרטיותאנונימית16/10/2019
(בת 19) יש לי מעי רגיז. עברתי בדיקת דם לצליאק ולרגישות ללקטוז של קופ"ח אבל התוצאות היו תקינות. אין לי שלשולים, ולרוב יש לי יציאות מרובות ותכופות ועצירות לעיתים יותר רחוקות. החלטתי לבצע בדיקת מעבדה פרטית, ואני מתלבטת בין כמה בדיקות של כמה חברות (מציינת שאין לי סוכרת או עודף משקל), כסף הוא לא בעיה אצלי:
1. אקו לאב-בדיקה מקיפה של מערכת העיכול GI-MAP
2. אקו לאב-בדיקה לרגישויות למזון IgG
3. אקו לאב-הבדיקה המקיפה לרגישות לגלוטן
4. אקו לאב-בדיקת חומצות אורגניות – OAT
5. דאבל יו לאב-תבחין מעי דולף
6. דאבל יו לאב-חומצות אורגניות בשתן (ההסבר באתר נשמע שונה מזה של אקו לאב)
7. דאבל יו לאב-בדיקת אי סבילות למזון
8. דיי טו- בדיקה אחת לרגישות למזון
איזו בדיקה מומלצת? מה לעשות אם התוצאות סותרות? יכול להיות שיש בדיקה שכדאי לעבור ולא חשבתי להוסיף אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה יותר בריא חומוס או אפונה ?אווה22/08/2019
הכוונה לחומוס ואפונה מקטניות משקית יבשה לא מוקפאת מהמקרר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תת פעילות של בלוטת התריס ופעילות גופנית נמרצתשוש18/08/2019
שלום, קראתי ששהיה בסאונה עשויה לעזוב במצב של תת פעילות של בלוטת התריס עקב הזעה מוגברת שמביאה לניקוי רעלים מהגוף. עקב כך, האם הגיוני לסבור שפעילות גופנית דינמית מיטיבה עם בלוטת התריס גם היא, מאותו נימוק של הזעה מרובה? או שפעילות כזו עושה את ההיפך, כלומר מאמצת יותר על המידה את הבחוטה העייפה בלאו הכי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תת פעילות של בלוטת התריס ופעילות גופנית נמרצתשוש18/08/2019
שלום, קראתי ששהיה בסאונה עשויה לעזוב במצב של תת פעילות של בלוטת התריס עקב הזעה מוגברת שמביאה לניקוי רעלים מהגוף. עקב כך, האם הגיוני לסבור שפעילות גופנית דינמית מיטיבה עם בלוטת התריס גם היא, מאותו נימוק של הזעה מרובה? או שפעילות כזו עושה את ההיפך, כלומר מאמצת יותר על המידה את הבחוטה העייפה בלאו הכי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הקשר בין נטילת כדור כורכום ושתיית קפהדינה02/04/2019
מבקשת לדעת האם כדי שכדור כורכום ייספג מיטבי, האם יש להפריד בינו לשתיית קפה? אם כן, למשך כמה שעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לאכול בריא וכמויות אוכל די חשוב וניכוי רעלים תודהbeny01/03/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?