בשול של שעועית אדומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בשול של שעועית אדומה
    בתי.
    16/03/2018

    שעועיית אדומה.קניתי בסופר נראתה יפה מאד השרתי כיומים החלפתי מספר פעמים את המים הוספתי כפית שטוחה סודה לשתיהאחכ שתפתי טוב ובשלתי בסיר לחץ שעה נשארה יבשה המשכתי עוד 40 דקות.עדיין השעועית יבשה.ברור שזרקתי 1 קג לפח.ברור שלא אקנה יותר ולא היעץ לסובבים אותי לקנות שעועית אדומה חבל.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בשול של שעועית אדומה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שעועית אדומה

    שושי שטיינוביץ
    16/03/2018

    באמת חבל.
    אכן יש להשרות שעועית אדומה למשך לילה (12 שעות), ואחר כך לבשל עד ריכוך. אורך הבישול תלוי ויכול להמשך משעה עד 3 שעות. לא להתייאש.
    אין צורך להוסיף סודה לשתיה או עזרים אחרים. בסוף זה מתרכך.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו