תולעים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תולעים חוזרות
    דנה
    04/08/2011

שלום רב,
    יש לי בעיה מטרידה ביותר- תולעים במעיים- ממה שהצלחתי לראות מסוג "סיכה."
    זה כבר פעם שלישית בתקופה של חודשיים, 3 פעמים הרופאים נתנו לי וורמוקס וגמרנו (ותשטפי ידיים ותגזרי ציפורניים), הפעם הזו אני לא מוכנה לקחת יותר את הכדור- למרות שזה עוזר במיידית! וקניתי וורמטין- תמצית טבעית, גזר וגרעיני דלעת, ומנסה להתמודד עם הבעיה באופן טבעי- גם לאכול הרבה שום ולשמור על היגיינה כמה שניתן.
    נדבקתי ממישהו בעבודה שלי, ואין לי דרך לדעת אם אותו אדם שאיני יודעת מיהו (כמובן שלא מדברים על נושא זה בפרהסיה), ממשיך להדביק אותי או שזה לא באמת עובר לגמרי באמצעות הוורמוקס.
    יש עוד משהו שניתן לעשות כדי להתמודד עם הזוועה, אני לא ישנה בלילות...
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תולעים חוזרות

הוספת תגובה

• תולעים חוזרות - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    11/08/2011

התרופה היעילה היא ורמוקס אותה לוקחים פעם אחת וחוזרים על הטיפול כעבור 10 ימים. תרופות הומאופטיות לא עוזרות לבעיה זו.
    יש תמיד אפשרות להדבקה חוזרת ואז אין בררה אלא לחזור על הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הגבת בלי לקרוא את הודעתי?

דנה
    11/08/2011

כתבתי שבחודש אחד לקחתי 3 פעמים וורמוקס, ואני חוזרת ונדבקת ממישהו במקום עבודתי. האם נגזר עלי לקחת וורמוקס כל חודש כל חיי?? זה גם לא נראה שזה עוזר כי כנראה שהן לא באמת נעלמות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו