לימפוציטוזיס ועוד תופעות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימפוציטוזיס ועוד תופעות...
    יואב 65
    16/08/2011

החל מחודש מרץ השנה יש לי עליה בכמות ואחוז הלימפוציטים בדםכ55 %, ירידה במונוציטים גרד בחזה ובאיזור החלציים TSH ברמה של כ7 ללא שינוי ב T4.(נעשו שלוש בדיקות במהלך החודשים האלה עם תוצאות כמעט זהות בכל הפרמטרים האלה). יתר בדיקות הדם כולל לויקוציטים בגבול הנורמה. בלוטות הלימפה וUS בטן עליונה ללא ממצאים לא נורמליים לא נימושו גם בלוטות בצורה ידנית, ללא חום. עם טשטוש ראיה כפל ראיה ודלקות וירליות חוזרות בעיניים. בדיקות תפקודי כבד על הגבול העליון הנורמאלי. כל התופעות החלו אחרי חזרתי מתאילנד בה שהיתי כ 40 יום. הבדיקה הראשונה נעשתה חודש לאחר חזרתי מתאילנד. היתכן שנדבקתי בוירוס (תאילנדי?) כל שהוא? היו לי יחסי מין מוגנים במהלך התקופה הזאת בתאילנד. מה ניתן לעשות בנידון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לימפוציטוזיס ועוד תופעות... - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    16/08/2011

המקרה שלך נשמע מורכב ולא ניתן לפתרון דרך האינטרנט. האבחנה המבדלת רחבה וכוללת מחלות זיהומיות וגם לא זיהומיות. אני ממליצה על פניה לזיהומולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו