CMV

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CMV
    שירה
    17/08/2011

אני בהריון בשבוע 25. לא נדבקתי בעברי ב-CMV (בדיקה שעשיתי בתחילת ההריון יצאה שלילית ובדיקה חוזרת שעשיתי לפני קצת יותר מחודש וחצי, בשבוע 18, יצאה גם כן שלילית (כלומר IGG ו-IGM שניהם שליליים)).

בשבועים-שלושה האחרונים בני בן השנתיים היה מאד עייף וקצת ירוד באופן כללי והשבוע עשינו לו סדרה של בדיקות דם, והתוצאות שהתקבלו ביחס ל-CMV אצלו הן:
    CMV IGG יש נוגדנים IU/ml 12.9
    CMV IGM גבולי

האם משמעות התוצאות היא שהוא היה חולה לאחרונה? האם יתכן שהוא היה חולה ומדבק בחודש וחצי האחרון (בתקופה מאז נבדקתי בעצמי לאחרונה)? האם עדיין מדבק עכשיו?

אני כמובן אבקש מהרופא בהקדם הפניה לבדיקה חוזרת בעצמי, אבל יקח לי מספר ימים לקבל תשובות ואני במתח גדול בינתיים

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CMV

הוספת תגובה

• CMV - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    23/08/2011

הבדיקות יכולות להתאים להדבקה חדשה של בנך ב-CMV אולם לא ניתן לאמר זאת בודאות על פי הבדיקה הזו. בכדי לדעת יש צורך לחזור על הבדיקה בעוד 3 שבועות. לגביך, אכן כדאי לחזור על הבדיקה שלך. יתכן ובנך עדין מדביק וכדי להמנע מהדבקה חשוב לשטוף ידיים אחרי מגע עם הפרשות (שתן, צואה, נזלת, רוק) ולא להתנשק פה לפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו