הודו בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודו בהריון
    עדי
    18/01/2008

שלום
    אני רוצה לסוע להודו באמצע אפריל, ל 12-14 יום. בתקופה זו אני אהיה בסביבות השבוע ה 18 להריון.
    אני רוצה לסוע לאזור ראגסטן.
    לפני כ 4 שנים קיבלתי את כל החיסונים שצריך למזרח, נסעתי בזמנו לואטנם לאוס וקמבודיה.
    רציתי לדעת מה ההמלצה? האם ניתן לסוע להודו בהריון.....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודו בהריון

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דוד ששה
    21/01/2008

אני צופה שתי בעיות שכדאי לך לקחת בחשבון בתרחיש שתארת:
    1. מלריה - יש צורך בטיפול מונע. הטיפול נחשב בטוח בשבוע בו את נמצאת. לא הייתי מוותר על הטיפול שכן מלריה בהריון יכולה להיות מחלה קשה.
    2. יש תרחישים לא צפויים בהריון, וכשהם מופיעים בהודו זה יכול להיות מאוד לא נעים. את חייבת לקחת את זה בחשבון.סיבוכים הקשורים בהריון (צירים מוקדמים, ירידת מים בשבוע לא צפוי וכו'). מחלות שמטייל רגיל חוטף בהודו (כמו חום גבוה ושלשולים) - בהריון זה הופך לעסק מסוכן.
    לכן - אני במקומך הייתי חושב פעמיים. אל תוותרי על ייעוץ מסודר במרפאת מטיילים, שרופא יעבור על כל החיסונים שכבר קיבלת ויראה מה יש להשלים או אילו זריקות דחף נדרשות. לשם כך רצוי להגיע עם פנקס חיסונים מהטיול הקודם שלך.
    תוכלי לפנות גם למרפאתנו בעזריאלי או ירושלים 1-800-399-388
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו