מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסטלי המשך מ8.908/09/2011
אני בת 21 . איני בהריון .יש לי חבר קבוע ובצענו בדיקות לפני שנקיים יחסים בלי קונדום.אין לי תלונות או בעיות . הבדיקות יצאו תקינות אך רציתי לשאול מה התוצאה הזו אומרת לגבי הרפס. רק לציין ,אין לי פצעי הרפס בשפתיים או בדרכי המין .התוצאה שיצאה:
HSV-IGG TYPE.II=NEGATIVE
HSV-IGG-=POSITIVE
HSV-IGM(I+II)=GRAYZONE
1)האם התוצאה מעידה על הרפס בדרכי המין?.
2)האם המחלה פעילה או מדבקת?
3)במידה ואהיה בהריון בעתיד (לא בשנים הקרובות)האם תהיה בעיה כלשהיא לגבי ההרפס?
המון תודה על העזרה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/09/2011הבדיקות מעידות על כך כי נחשפת בעבר להרפס מסוג I ויש לך נוגדנים כנגד נגיף זה. הנגע הראשוני יכול להיות בשפתיים, באברי המין או באתרים אחרים. חלק ניכר מהאנשים נחשפים לנגיף ללא מחלה פעילה. בדרך כלל במידה והיה נגע באתר מסויים כאשר יש ראקטיבציה של הנגיף יפיעו נגעים באותו אתר ולא במקומות אחרים.
לכן קרוב לודאי שאם לא היו לך נגעים בעבר באברי המין גם לא יהיו וכי אין בעיה מבחינת הריון. גם לאנשים אם הרפס גניטלי במידה ואין נגעים פעילים במהלך ההריון זה לא מהווה בעיה. במידה ויופיע נגע כלשהו באברי המין יש לפנות ליעוץ רפואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)