חשש להדבקה בהרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש להדבקה בהרפס
    שירי
    04/10/2011

הייתי מעוניינת להתייעץ מאחר ואני מאוד מוטרדת, מה שקרה הוא שאתמול בערב הרגשתי שצומחת לי בליטה קטנה על השפה העליונה אך לא הרגשתי צריבה או כל סימפטום אחר המעיד על תחילתו של הרפס (בעבר הייתה לי התפרצות אחת של הרפס בפה וזה היה לפני כשנה). באותו יום אני ובעלי קיימנו יחסי מין אוראליים (אני לו) והיום התחלתי להרגיש בתחושת הצריבה הזו בשפה וראיתי שיש לי נקודה לבנה קטנה באותו מקום. אני לא יודעת בוודאות אם מדובר בהרפס מאחר ואני לא יכולה לזהות אם יש שלפוחית או לא (זה יחסית מאוד קטן) וזה נמצא בשפה העליונה אך לא בממשק של השפה עם העור אלא יותר לתוך השפה פנימה (לא בתוך הפה אבל בחלק היותר תחתון של השפה העליונה) אני מאוד מאוד מודאגת שאולי הדבקתי את בעלי וזה יוביל להרפס באיבר המין.
    1. תוך כמה זמן אפשר לדעת אם הוא נדבק?
    2. אם אכן מדובר בהרפס, האם זה מדבק בשלב שלפני הצריבות?
    3. האם הרפס של הפה מאוד מדבק גם באיברי המין?
    4. מה הסיכוי שמפעם אחת ובשלב הזה בעלי ידבק בהרפס באיבר המין?
    אודה לתשובתכם המהירה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש להדבקה בהרפס

הוספת תגובה

• חשש להדבקה בהרפס - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    07/10/2011

יתכן כי מדובר בהתחלה של הרפס. ללא בדיקה של הנגע קשה לחוות דעה.
    בעקרון את יכולה להדביק את בעלך, שני סוגי ההרפסים יכולים לפגוע גם באזור הפה וגם באברי המין.
    ההדבקה יכולה לקרות גם כשאין נגע נראה לעין כי לעיתים את מרפישה את הנגיף גם ללא פצע פעיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו