cmv זיהום ישן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• cmv זיהום ישן
    מרים
    27/10/2011

אני בהריון שבוע 20. לפני שנה וחצי התחלתי טיפולי פוריות ואז עשיתי בדיקות מעבדה שבהם התוצאות של CMV היו:
    CMV-IGG 3.40 IU/ML
    CMV-IGM POSITIVE
    CMV IGM METHOD2 POSITIVE
    CMV-AVIDITY >30

אז התיעצתי עם רופאה זיהומולוגית שאמרה שזיהום לי שאין בעיה להתחיל טיפולי פורויות.
    בתחילת הריון (שבוע 7) עשיתי שוב פעם בדיקות CMV:
    CMV-IGG 1.90 IU/ML
    CMV-IGM POSITIVE
    CMV IGM METHOD2 POSITIVE

התיעצתי שוב פעם עם אותה רופאה והיה אמרה שאני לא צריכה לעשות אתAVIDITIY כי הזיהום אצלי לא ראשוני בכל מקרה וסיכון להידבקות העובר נמוך מאד ואין טעם לעשות מיי שפיר.
    ועכשיו אני מתלבטת האם הייתי צריכה להתעקש ולבצע בירור בתחילת הריון.
    לכן השאלות : האם מומלץ בשלב הזה לבצע עוד בדיקות ואיזה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    cmv זיהום ישן

הוספת תגובה

• המשך השאלה

מרים
    27/10/2011

רציתי להוסיף שגם בשנת 2009 היה לי IGM חיובי ו CMV IGG =3.4. ואז לא נבדקה AVIDITY.
    ועוד שאלה. האם מומלץ לבצע בדיקת דם לנוגדנים במעבדה אחרת - אולי מעבדה של בית חולים או מעבדה פרטית ולא בקופת חולים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• cmv זיהום ישן - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    27/10/2011

תאריכי הבדיקות לא ברורים ולכן קשה לחוות דעה. בכל מקרה החלטה האם יש צורך לבצע מי שפיר היא החלטה מורכבת שלא כדאי לבצע אותה דרך האינטרנט אלא עדיפה התיעצות אישית עם כל פנל הבדיקות פנים אל פנים אם מומחה למחלות זיהומיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו