מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- cmv זיהום ישןמרים27/10/2011
אני בהריון שבוע 20. לפני שנה וחצי התחלתי טיפולי פוריות ואז עשיתי בדיקות מעבדה שבהם התוצאות של CMV היו:
CMV-IGG 3.40 IU/ML
CMV-IGM POSITIVE
CMV IGM METHOD2 POSITIVE
CMV-AVIDITY >30
אז התיעצתי עם רופאה זיהומולוגית שאמרה שזיהום לי שאין בעיה להתחיל טיפולי פורויות.
בתחילת הריון (שבוע 7) עשיתי שוב פעם בדיקות CMV:
CMV-IGG 1.90 IU/ML
CMV-IGM POSITIVE
CMV IGM METHOD2 POSITIVE
התיעצתי שוב פעם עם אותה רופאה והיה אמרה שאני לא צריכה לעשות אתAVIDITIY כי הזיהום אצלי לא ראשוני בכל מקרה וסיכון להידבקות העובר נמוך מאד ואין טעם לעשות מיי שפיר.
ועכשיו אני מתלבטת האם הייתי צריכה להתעקש ולבצע בירור בתחילת הריון.
לכן השאלות : האם מומלץ בשלב הזה לבצע עוד בדיקות ואיזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך השאלה
מרים27/10/2011רציתי להוסיף שגם בשנת 2009 היה לי IGM חיובי ו CMV IGG =3.4. ואז לא נבדקה AVIDITY.
ועוד שאלה. האם מומלץ לבצע בדיקת דם לנוגדנים במעבדה אחרת - אולי מעבדה של בית חולים או מעבדה פרטית ולא בקופת חולים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcmv זיהום ישן - תגובה
ד``ר יסמין מאור27/10/2011תאריכי הבדיקות לא ברורים ולכן קשה לחוות דעה. בכל מקרה החלטה האם יש צורך לבצע מי שפיר היא החלטה מורכבת שלא כדאי לבצע אותה דרך האינטרנט אלא עדיפה התיעצות אישית עם כל פנל הבדיקות פנים אל פנים אם מומחה למחלות זיהומיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)