מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחותayala21/11/2011
שלום,
אני בת 21 מטופלת בבלוטת התריס מגיל 8 מלבד זה אני בנאדם שבדר"כ בריא, לפני שנתיים חליתי בשני הנגיפים של מחלת הנשיקה בהפרש של חצי שנה ועד היום לא ממש חזרתי לעצמי למרות שבדיקות הדם מראים שהמחלה חלפה ושרק הנוגדנים נשארו בגוף.
אני כבר 3 חודשים עם חום 37.5 (הגוף שלי לא מפתח חום מעבר לזה) ובלוטות הלימפה בצוואר גדלו עד לכדי שניתן לראות זאת, ישנה עלייה בלימפוציטים וב-WBC וב-NEUT.abs מעל הנורמה וה-ESR יצא 55 ואחרי שבועיים ירד ל-4. מלבד זה אין תיאבון ויש עלייה בדופק ולחץ דם כגון 150/100 ודופק 115 ועלייה במשקל. אשמח אם יש לכם רעיונות מה הבעיה, הפתרון היחידי שהציעו לי כרגע זה להחליף את האלטרוקסין למרות שהבעיה החלה לפניה שהחלפתי את האלטרוקסין החדש בישן. תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/11/2011האבחנה המבדלת במקרה כזה גדולה. יש צורך בבדיקת רופא ואולי גם בדיקות דם נוספות בכדי להתקדם הלאה. קבעי תור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות
ayala21/11/2011עברתי בדיקות אצל אנדוקרינולוג,קרדיולוג, א.א.ג ולאף אחד מהם אין תשובות, כולם טוענים שזה לא ברור שיש סימפטומים שלא מתקשרים אחד לשני למרות שהגוף מראה שיש זיהום, יש לך רעיון איזה רופא יוכל לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות - תגובה
ד``ר יסמין מאור21/11/2011ממליצה לפנות לזיהומולוג עם כל הבדיקות שכבר בצעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)