חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות
    ayala
    21/11/2011

שלום,
    אני בת 21 מטופלת בבלוטת התריס מגיל 8 מלבד זה אני בנאדם שבדר"כ בריא, לפני שנתיים חליתי בשני הנגיפים של מחלת הנשיקה בהפרש של חצי שנה ועד היום לא ממש חזרתי לעצמי למרות שבדיקות הדם מראים שהמחלה חלפה ושרק הנוגדנים נשארו בגוף.
    אני כבר 3 חודשים עם חום 37.5 (הגוף שלי לא מפתח חום מעבר לזה) ובלוטות הלימפה בצוואר גדלו עד לכדי שניתן לראות זאת, ישנה עלייה בלימפוציטים וב-WBC וב-NEUT.abs מעל הנורמה וה-ESR יצא 55 ואחרי שבועיים ירד ל-4. מלבד זה אין תיאבון ויש עלייה בדופק ולחץ דם כגון 150/100 ודופק 115 ועלייה במשקל. אשמח אם יש לכם רעיונות מה הבעיה, הפתרון היחידי שהציעו לי כרגע זה להחליף את האלטרוקסין למרות שהבעיה החלה לפניה שהחלפתי את האלטרוקסין החדש בישן. תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    21/11/2011

האבחנה המבדלת במקרה כזה גדולה. יש צורך בבדיקת רופא ואולי גם בדיקות דם נוספות בכדי להתקדם הלאה. קבעי תור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות

ayala
    21/11/2011

עברתי בדיקות אצל אנדוקרינולוג,קרדיולוג, א.א.ג ולאף אחד מהם אין תשובות, כולם טוענים שזה לא ברור שיש סימפטומים שלא מתקשרים אחד לשני למרות שהגוף מראה שיש זיהום, יש לך רעיון איזה רופא יוכל לעזור לי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך חום ממושך ובלוטות לימפה נפוחות - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    21/11/2011

ממליצה לפנות לזיהומולוג עם כל הבדיקות שכבר בצעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו