שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לירון
    29/01/2008

שלום רב לפני חדשיים וחצי חזרתי מטיול בחבל ארץ הודו. כמה ימים לפני חזרתי לארץ חליתי מאוד. הדבר בא לידי ביטוי בחום הקאות ושלשולים.

במקביל לחזרתי לארץ פניתי לבית החולים וולפסון על מנת לערוך בדיקות כלליות ובעיקר להבין את הסיבה, מדוע אני ממשיך לשלשל... תוצאות הבדיקות הראו כי יש הפרעות תפקוד כבד ולכן נאלצתי להתאשפז יום נוסף על מנת להשלים עוד סדרת בדיקות נוספת. מכל מקום לאחר שהשתחררתי מבית החולים וראיתי (לאחר שבוע) שאני עדיין ממשיך לשלשל פניתי לסדרת בדיקות נוספת במסגרת קופת החולים לה אני משתייך, רופא המשפחה המליץ לפנות לגסטרואנטרולוג. ובכן הגסטרואנטרולוג לא הבחין בדבר וטען כי לפי הבדיקות המצב שלי טוב. (רק המליץ על דיאטת שמנית של גלוטן-שגם היא לא עזרה אגב) ברצוני להוסיף כי מאז השלשולים יש לי נשירת שיער ממש ממש מוגברת. שאלותיי הן, האם יש קשר בין השלשולים לבין נשירת השיער? מה יכול לגרום להמשך השלשולים, האם זה הכבד(הרי שאיבחנו בבדיקות בוולפסון שיש בעיות תפקוד כבד) ? או רק בעיות מעי? וכמובן, מה לדעתך עליי לעשות בנסיבות אלה?
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר דוד ששה
    29/01/2008

התמונה שאתה מתאר - דהיינו מחלת שלשולים קשה, הפרעה בתפקודי כבד ונשירת שיער - תמונה מורכבת. לא אוכל לעשות אבחנה על דפי הרשת. יש צורך במספר בדיקות דם ואחרות. ממליץ לך ברור מסודר במרפאה למחלות זיהומיות. תוכל לפנות גם למרפאה שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו