שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דניאל
    21/12/2011

שלום,
    יש לי שאלה שנשמעת קצת מוזר אבל אשמח לקבל את דעתך, הסתפרתי במספרה והספר חתך אותי בצוואר (פעם ראשונה שזה קורה) עם תער חד-פעמי.
    כשהוא ראה שנחתכתי הוא ניגש והביא מגבת שהייתה רטובה בקצה וניגב לי את מעט דם שהיה מהשריטה/חתך (לא פצע ענק או משהו).

בהנחה שהוא לא לקח מגבת נקייה (לא סביר כשלעצמו) לדעתי לכל היותר יהיו עליה שאריות של צבע שיער או מים וכאלה דברים,
    החשש שלי התעורר כשחשבתי שאולי היה דם על המגבת שאיתה הוא השתמש -אני מאמין שגם אם היה דם (ממש ממש לא סביר) זו הייתה כמות קטנה (הוא לא חותך אוזניים שם) שהייתה מספיקה להתייבש/להתחמצן עם האוויר (גם בוועד למלחמה באיידס ובמרפאת לוינסקי אמרו לי ככה) וגם אם זה לא היה מספיק הוא פתח על המגבת זרם מים שגם היו פוגעים בנגיף...

אני מאמין שבאמת אין חשש מהנושא אפילו וזה לא סביר אם היה מעט דם על המגבת כי הוא היה מספיק להתחמצן (היה לו רבע שעה בערך-אם היה בכלל דם)

מה דעתך?יש סיבה ללחץ?אני לא רוצה להיבדק סתם זה גם ככה סיטואציה לא נעימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    23/12/2011

לא סביר להדבק בנגיף ה-HIV בדרך זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דניאל
    29/12/2011

האם תוכלי להרחיב? כי לפי מה שהבנתי מהוועד למלחמה מאיידס וממרפאת לוינסקי אין סיכון מכיוון שהדם מתייבש תוך זמן קצר (כמה דקות)

לחוץ מואד!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    29/12/2011

נכון. אורך החיים של נגיף ה-HIV מחוץ לגוף האדם או הקוף קצר.
    אינני רואה מקום לחשש אבל אם אתה עדין דואג ניתן לבצע בדיקת HIV

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו