חוששת ומודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת ומודאגת
    בר
    06/03/2012

לדר' מאור שלום רב,
    לפני שנה ערכתי בדיקות דם ושם גיליתי כי אין לי נוגדנים לאבעבעות רוח - igg נגטיב.
    היום לאחר שנה בדיוק אני נמצאת בשבוע 8 כחלק מבדיקות לתחילת היריון עשיתי בדיקת דם (23/2/21) שם התגלה שערך ה- igg שהיה לפני שנה נגטיב כבר לא הוא בורדליין.
    חשוב לי לציין שלא חוסנתי מאז ובעבר נדבקתי במחלה שלא הראתה כי נשארו נוגדנים בדמי, ואני עובדת כגננת.
    ביום שישי האחרון חטפתי התנפחות של שקד ימין בצורה כואבת מנשוא לא לווה לכאב תסמינים נוספים מלבד כאב שלא בעוצמה שלא חוויתי מימיי לאחר יומיים עבר כלא היה ללא לקיחת שום תרופה. זה העלה את החשד שאולי נדבקתי באבעבועות.
    כרגע עשיתי בדיקת דם נוספת. רציתי לדעת האם יש סיכוי שאכן נדבקתי והעובר נפגע. איך ניתן לדעת מתי נדבקתי אם בכלל ומתי זה קרה - במהלך השנה או במהלך ההיריוון?
    מה צריכה להיות התשובה בבדיקת הדם שיוכיח שלא הייתה הדבקות? ושאלה אחרונה האם ייתכן מצב שיש פערים בבדיקות הדם בשל הלבורנט השונה שבודק את הבדיקה? אשמח לתשובה אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת ומודאגת

הוספת תגובה

• ומשהו נוסף

בר
    06/03/2012

תוצאת בדיקת משטח הגרון - פלורה רגילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת ומודאגת - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    08/03/2012

יכתנו פערים בין בדיקות שונות.
    תשובה גבולית נחשבת לשלילית מבחינה חיסונית.
    בכדי לדעת אם נדבקת צריך לבדוק אותך - לא ניתן לדעת דרך האינטנרט וגם לחזור על הבדיקות הסרולוגיות. רק בהתאם לתשובות אלו ניתן לקבוע האם קיים סיכון לעובר ומה חומרתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו