טוקסופלסמה וניסיונות להרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טוקסופלסמה וניסיונות להרות
    לילך
    13/03/2012

אני בת 32 וחצי ומנסה להרות (בפעם הראשונה), רופא הנשים שלי שלח אותי לבדיקות דם והתגלה כי ישנם נוגדנים לטוקסופלסמה אך גם שישנה הדבקה פעילה. להלן התוצאות:
    TOXOPLASMA-IGG 135.00 IU/ML
    Positive
    (TOXO IGG <7.2 IU/ML = NEGATIVE )
    (TOXO IGG 7.2-8.8 IU/ML = BORDERLINE)
    (TOXO IGG >8.8 IU/ML = POSITIVE )
    TOXOPLASMA-IGM POSITIVE

רופא הנשים נתן לי הפניה לרופא מומחה למחלות זיהומיות ע"מ להתייעץ האם להפסיק את הניסיונות להרות אך בקופת החולים זמינות התורים נמוכה מאוד.
    יש לי תור לסוף החודש אך אני מבייצת בעוד מס' ימים וחבל לי שבמידה והתשובה שאין צורך להפסיק את הניסיונות אני אפספס את החודש.
    אשמח לעצתך (ברור לי כי עצתך אינה מחליפה פגישה עם רופא ואינה מהווה המלצה בשום אופן..) :)
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טוקסופלסמה וניסיונות להרות - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    24/03/2012

ההחלטות הללו הן רגישות ותלויות בהרבה גורמים כולל הבנה עמוקה שלך של הסיכונים בלקחת או לא לקחת טיפול ולדחות או לא לדחות את ההריון. לא ניתן ליעץ על כך דרך האינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לילך
    24/03/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו