דלקת הוושט- שלבקת חוגרת???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת הוושט- שלבקת חוגרת???
    רונן
    24/04/2012

שלום רב,

אני בן 23. ברקע חשד לתסמונת קושינג... בבדיקת גסטרוסקופיה שעברתי לפני כשבועיים הודגמה דלקת בוושט (אני מטופל באומפרדקס). יש לציין שלאחרונה אני מבחין בשלפוחית לא כואבת באיזור השפתיים, בנוסף לכך יש לי כאבים בחזה צד ימין המתגברים בנשימה עמוקה וכשהייתי בן 5 חליתי באבועבועות רוח!!!!!! כמו כן, אני סובל מחוסר תיאבון ממושך, עייפות ניכרת ללא חום ולעיתים אני סובל מהלוצינציות ריח ושמיעה!!!!!! רופא העור קבע שיש לי הרפס סימפלקס!!!

מה משמעות התסמינים והממצאיםהקליניים הללו והאם וכיצד עליי להשלים בירור/טיפול??? האם עליי לבצע בדיקת הרפס או CMV??? האם יש קשר בין דלקת הוושט לבין הרפס???

תודה וחג עמצאות שמח!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת הוושט- שלבקת חוגרת???

הוספת תגובה

• דלקת הוושט- המשך- דחוף!!!

רונן
    25/04/2012

שלום רב,

ברצוני לשאול אותך מס' שאלות:

1. ז כיצד ניתן לאבחן ולטפל בזיהום בפטריית הקנדידה או אספרגילוס שגורמת לזיהום פנים הלב??? כיצד ניתן לאבחן פגיעה עצבית הנובעת ממצבים אלו???

2. האם המשחה "פנליפס" שאני משתמש בה לטיפול בהרפס השפתיים מטפלת גם בנגיף הוריצלה זוסטר??? אם לא, מהי תרופת הבחירה נגד הנגיף???

3. האם אפטות במעי הדק יכולות לנבוע מפטרייה במערכת העיכול???

תודה ואשמח לקבל תגובה בהקדם האפשרי!!!! חג עצמאות שמח!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת הוושט- שלבקת חוגרת??? - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    03/05/2012

סביר שאין קשר בין הדברים. אין גם קשר בין הרפס סימפלקס לבין שלבקת חוגרת שנגרמת עי ידי וירוס הוריצלה שגורם גם לאבעבועות רוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו