מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קריאת כיוון- מה יש לי?אורית04/07/2012
שלום רב,
אני בת 57, בריאה בדרך כלל. לפני כחודש: חולשת שרירים, אחרי כיומיים חום, דלקת גרון, צינון וגודש באף, חוסר תיאבון קבוע. לאחר כמה ימים עבר ללא טיפול. אבל - נשארה חולשה גדולה, חוסר תיאבון שהתגבר, בחילה והפרעות שינה. כמו כן חום נמוך - 7.2 ,לא כל היום. בדיקות דם, כולל שקיעת דם, תקינות כולן. אנזימי כבד תקינים. נבדקה נוכחות נוגדנים למחלת הנשיקה, והוסבר לי שהיתה לי את המחלה בעבר ועכשיו אין. בינתיים - דלקת בדרכי השתן, מטופלת באנטיב'. אני מרגישה רע מאד, כל מאמץ קטן מעייף אותי, כמעט ולא אוכלת כיוון שאוכל מגביר את הבחילה. למי עלי לפנות להתייעצות?
תודה על תשומת הלב מראש
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לגבי מחלת הנשיקה
ענת08/07/2012גם לי היה את התסמינים האלה המון זמן
ועברתי סיוט של בדיקות שכוחן על הנייר
אבל בפועל לא נרפאתי מרפואה קונבציונלית.
מתברר כי לעיתים וירוס מחלת הנשיקה נותר באופן רדום בגוף
ומשבש את החיים מקצה לקצה.
בעלי חיפש בגוגל ומצא טיפול בקוקטייל צמחי שהוא אותי מזה
בתוך 4 ימים.
פשוט תנסי לגוגל ותקישי - טיפול בלעדי למחלת הנשיקה
תגיעי לאתר של המטפל שזה הדבר המדהים והיחיד בעולם נגד הוירוס.
כל טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אורית08/07/2012שלום ענת,
תודה על תגובתך. אני לא בטוחה שיש לי מחלת הנשיקה כי גם אין לי סימנים קלאסיים שלה כמו בלוטות נפוחות, חום גבוה וכד'. בכל מקרה, תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריאת כיוון- מה יש לי? - תגובה
ד``ר יסמין מאור10/07/2012נראה שהכתובת היא זיהומולוג אולם ללא שיחה יותר מקיפה ובדיקה גופנית לא ניתן לתת יעוץ בעל ערך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בדיקות ובעיות בריאות לא מובנות וזקוקים לסיוע
האם לימון הורג חיידקים שיש לי על האוכל
גרד בפי הטבעת וחוסר שינה בעקבות הגרד
שריטה מחתול רחוב והאם להיוועץ בלשכת הבריאות
סכנה לזיהום בעת היריון בסיכון
האם יש לעשות בירור חוזר לראות האם נעלם MRSA
האם יש היגיון בבדיקה שלישית והאם יש צורך בטיפול תרופתי
סרולוגית חיובית וקבלת תו ירוק
לימפאדנופתיה בצוואר ותוצאות בדיקה
ערוץ הבריאות
.jpg)