מד חום בגני ילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מד חום בגני ילדים
    עינת
    07/08/2012

שלום רב,
    יש לי ילדה בת שנתיים וחצי. בגן הצוות כאשר צריך מודד חום, ישנו מד חום משותף אחד (למרות שיש לילדה שלי מד חום נפרד בתיק שלה לא תמיד הפרידו).
    מדידת החום היא בטוסיק. השאלה שלי היא, מה קורה במידה ולא חיטאו את המד חום בין ילד לילד? באיזה מחלות ניתן להידבק - האם חלילה אפשר להדבק באיידס, צהבת וכו'? האם יש צורך לגשת לרופא לביצוע בדיקות דם כלשהן?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מד חום בגני ילדים

הוספת תגובה

• מד חום בגני ילדים - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    09/08/2012

הסיכוי להדבקה בדרך זו קלוש ואחר והמדחום לא אמור לפצוע את הרירית שלל פי הטבעת.
    על פי ההנחיות הקליניות יש לשטוף את המדחום במים וסבון ולחטא באלכוהול בין ילד לילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

עינת
    21/08/2012

שלום ותודה רבה על המענה.
    מה זה רירית פי הטבעת, איפה זה ממוקם? בכניסה לפי הטבעת? או שבכלל קצה מדחום לא מגיע לשם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

ד``ר יסמין מאור
    26/08/2012

רירית פי הטבעת זה העור שמצפה את הכניסה לפי הטבעת, שם מונח המד חום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו